Κοκκίνου - Βασιλειάδης: Η ευχάριστη εξέλιξη στη σχέση τους!

20.09.2011
Μετά από μία περίοδο εντάσεων, συγκρούσεων κι έντονων διαφωνιών (α και από μία σειρά πρωτοσέλιδων, αφού η ιστορία τους είχε ενδιαφέρον) η δικαστική διαμάχη της Έλλης Κοκκίνου με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη για την επιμέλεια του παιδιού

Μετά από μία περίοδο εντάσεων, συγκρούσεων κι έντονων διαφωνιών (α και από μία σειρά πρωτοσέλιδων, αφού η ιστορία τους είχε ενδιαφέρον) η δικαστική διαμάχη της Έλλης Κοκκίνου με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη για την επιμέλεια του παιδιού τους, έλαβε τέλος. Και μάλιστα με ένα ωραιότατο happy end, αφού το πρώην ζεύγος τα βρήκε εξωδικαστικά κι έτσι θα σταματήσουν και οι επισκέψεις στην Ευελπιδων.

Το σήριαλ, λοιπόν, Κοκκίνου – Βασιλειάδη και η αντιδικία τους για θέματα του παιδιού τους τελείωσε, αφού κατάφεραν να συμφωνήσουν γι αυτά που τους χώριζαν. Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην τελευταία συνάντηση που είχαν στην Ευελπίδων και οι δύο πλευρές έφτασαν με διάθεση συναίνεσης και αποφάσεις συμφέρουσες και για τους δύο, αλλά κυρίως για το καλό του παιδιού. Έτσι, οι πρώην σύζυγοι συμφώνησαν για τις μέρες που θα το βλέπει ο πατέρας, για την τακτική επικοινωνία με το παιδί, για τις γιορτές και τις διακοπές, που το καλοκαίρι στάθηκαν αφορμή να ξαναβρεθούν στις αίθουσες του δικαστηρίου.

Όσο για την επιμέλεια, που επίσης έγινε πολύς λόγος; Από την αρχή την έχει η Κοκκίνου και αυτό δεν αμφισβητήθηκε ούτε στιγμή, ενώ το αυτό επιβεβαίωσε πρόσφατα και ο Βασιλειάδης. Επίσης, οι δυο τους βρήκαν και την «χρυσή» λύση για τη διατροφή.