Και η σύζυγος Φερεντίνου στο πρωινό του ΑΝΤ1;

21.09.2011
Να αποφασίσει ο ΑΝΤ1 ποιους θα βάλει τελικά στο πρωινό του, να τελειώσει επιτέλους αυτό το σήριαλ, διότι κάθε μέρα ακούμε κι από ένα νέο όνομα να προστίθεται στη λίστα και στο τέλος δεν γλιτώνουμε, θα τον κάψουμε τον εγκέφαλο.

Να αποφασίσει ο ΑΝΤ1 ποιους θα βάλει τελικά στο πρωινό του, να τελειώσει επιτέλους αυτό το σήριαλ, διότι κάθε μέρα ακούμε κι από ένα νέο όνομα να προστίθεται στη λίστα και στο τέλος δεν γλιτώνουμε, θα τον κάψουμε τον εγκέφαλο. Εκεί που είχαμε μείνει στην τριάδα Χρήστος Φερεντίνος – Σίσσυ Χρηστίδου – Νάντια Μπουλέ, ακούμε στην «Πρωινή Μελέτη» ότι στον ΑΝΤ1 τούς ήρθε μία άλλη φαεινή ιδέα.

Φιλόδοξη που άπαξ και ισχύει και τελικά γίνει, η πρωινή ζώνη θα αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον. Μετά τη φυγή της Ελένης Μενεγάκη. Και τι ενδιαφέρον... άκρως οικογενειακό! Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτη», ο Φερεντίνος δέχτηκε πρόταση να είναι στο πλευρό του η σύζυγος του, Σοφία Παυλίδου!

Τι κι αν είναι η σύζυγος είναι ηθοποιός; Καμία σημασία δεν έχει αυτό. Τι κι αν έχουν συμφωνήσει Χρηστίδου και Μπουλέ; Αλήθεια, αν δεχτεί η Παυλίδου με τις άλλες δύο «κόρες» τι θα γίνει; Γυναικωνίτη θα το κάνουν το πρωινό άραγε; Ο Φερεντίνος και τα κορίτσια του; Και κυρίως, ποιο από όλα τα κορίτσια θα μιλάει και θα έχει τον πρώτο ρόλο από τις γυναίκες;

Νομίζω ότι τούτο θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το να δούμε ακόμη ένα παντρεμένο ζεύγος στην τηλεόραση. Αν κι εδώ που τα λέμε, η πρωινή ζώνη θα είχε την πλάκα της. Να βλέπεις από τη μία Λιάγκα – Σκορδά κι από την άλλη Φερεντίνο – Παυλίδου. Γιατί και οι... παντρεμένοι έχουν ψυχή στην AGB. Πάντως, σύμφωνα με την εκπομπή του Star, το ζευγάρι δεν είδε θετικά την πρόταση, διότι δεν θέλουν να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ....

Υ.Γ. Αν ήξερε η Χρηστίδου το... traffic στο πρωινό του ΑΝΤ1, θα προτιμούσε να είναι και πάλι... μες στην τρελή χαρά.