Ζέτα - Χατζηγιάννης: Πολιτικός γάμος στην Κύπρο;

22.09.2011
Τι είχαμε καιρό να ακούσουμε; Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι έγκυος και παντρεύεται. Η αλήθεια είναι ότι μας είχε λείψει, αφού εγκυμοσύνη και γάμος Ζέτας είναι… η συνήθεια που έγινε λατρεία! Αυτή τη φορά

Τι είχαμε καιρό να ακούσουμε; Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι έγκυος και παντρεύεται. Η αλήθεια είναι ότι μας είχε λείψει, αφού εγκυμοσύνη και γάμος Ζέτας είναι… η συνήθεια που έγινε λατρεία! Αυτή τη φορά που λες, δημοσιεύματα σε Ελλάδα και Κύπρο επιμένουν και λένε ότι πρόκειται να παντρευτεί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και μάλιστα σύντομα επί κυπριακού εδάφους.

Σύμφωνα με κυπριακά Μέσα, το υπέρλαμπρο ζεύγος τον τελευταίο καιρό έχει πυκνώσει τις επισκέψεις του στην Μεγαλόνησο, επειδή κανονίζουν τα του γάμου, που θα είναι πολιτικός. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα γίνει μέσα στο Φθινόπωρο. Και θα αναρωτιέσαι τώρα εσύ, γιατί δεν κάνουν απευθείας θρησκευτικό. Και με τρόμο σκέφτεσαι: «Ιιιιι δεν πιστεύω να είναι άθεα».

Όχι, όχι. Κάπου εδώ υποθέτουμε ότι κολλάει το δημοσίευμα του Ciao που αποκαλύπτει ότι Μακρυπούλια και Χατζηγιάννης πριν λίγες μέρες επισκέφτηκαν γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών, όπου έμειναν αρκετή ώρα και όχι δεν επισκέφτηκαν φίλη που γέννησε. Το χέρι τους στη φωτιά ότι περιμένουν μωρό, δεν το βάζουν από το περιοδικό, αλλά μην ξεχνάμε ότι δημοσιεύματα λένε ότι τι ζεύγος επιθυμεί να αποκτήσει παιδί. Γι αυτό, άλλωστε λένε ότι η Ζέτα φέτος τον χειμώνα δεν θα δουλέψει.