Η Χάλι Μπέρι έσπασε το πόδι της

22.09.2011
Στον γύψο μπήκε, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό δίκτυο Cover Media η 45χρονη βραβευμένη ηθοποιός, ύστερα από ατύχημα που είχε… στο ίσιωμα!


Στον γύψο μπήκε, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό δίκτυο Cover Media η 45χρονη βραβευμένη ηθοποιός, ύστερα από ατύχημα που είχε… στο ίσιωμα!

Η Χάλι Μπέρι (Halle Berry) λέγεται ότι παραπάτησε κάνοντας μια απλή βόλτα και έσπασε το πόδι της.

Όπως μεταδίδει το TMZ, η Μπέρι βρίσκεται αυτό τον καιρό στην Ισπανία γυρίζοντας τη νέα της ταινία, όταν το πόδι της γύρισε, ακούστηκε ένα "κρακ" και ένας απίστευτος πόνος "έφτασε μέχρι την καρδιά της".

Η Μπέρι πήγε αμέσως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν κάταγμα στο πέλμα και της έβαλαν τον κατάλληλο γύψο. Λέγεται μάλιστα ότι χρειάστηκε αναπηρικό καροτσάκι για να τη μεταφέρουν μέσα και έξω από το χειρουργείο.

Το έκτακτο γεγονός αλλάζει και τα σχέδια για τα γυρίσματα της ταινίας "Cloud Atlas" όπου πρωταγωνιστεί η Χάλι. Σύμφωνα με πηγές, η παραγωγή αποφάσισε να γυρίσει σκηνές με το υπόλοιπο καστ μέχρι να μπορέσει η πρωταγωνίστρια να σταθεί ξανά στα πόδια της και να συνεχίσει με τις δικές της.

Για την ιστορία, στην ταινία που αναμένεται στις οθόνες τον Οκτώβριο του 2012, δίπλα στην Μπέρι πρωταγωνιστούν οι Τομ Χανκς (Tom Hanks), Χιου Γκραντ (Hugh Grant) και Σούζαν Σαράντον (Susan Sarandon).

Τέλος, οι πληροφορίες θέλουν τον αγαπημένο της Χάλι, Ολιβιέ Μαρτίνες (Olivier Martinez) να έχει ήδη σπεύσει στο πλευρό της.

Ζωή Κίττα