Ο ελεγκτής έκανε ρεζίλι την Κολέτσα!

26.09.2011
Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις. Από το γεγονός ότι ένας ελεγκτής είδε μπροστά του μια Χριστινα Κολέτσα και την έκανε ρεζίλι; Ή από το γεγονός ότι η Κολέτσα τις κάνεις τις… παρανομίες της; Η αοιδός, που λες, αποκάλυψε στο περιοδικό

Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις. Από το γεγονός ότι ένας ελεγκτής είδε μπροστά του μια Χριστινα Κολέτσα και την έκανε ρεζίλι; Ή από το γεγονός ότι η Κολέτσα τις κάνεις τις… παρανομίες της; Η αοιδός, που λες, αποκάλυψε στο περιοδικό People μία άσχημη εμπειρία που πέρασε και κρίνουμε ότι τη σημάδεψε κιόλας.

Μία μέρα που λες βαριόταν να διανύσει μία απόσταση 20 μέτρων και είπε να πάρει το λεωφορείο. Έλα, όμως, που δεν είχε εισιτήριο και για κακή της τύχη ( ο νόμος του Μέρφι, Χριστίνα μου) μπήκε μέσα έλεγχος και όταν διαπίστωσε την παράβασή της, δε δίστασε να την κάνει ρεζίλι μπροστά στον κόσμο. Ω ποία ντροπή… Κατάκαρδα το πήρε η νεαρή αοιδός, αλλά ευτυχώς που κόβει από… Ψυχολογία (θέλει να την σπουδάσει, έχει αποκαλύψει) και θα βρει τη μέθοδο να το ξεπεράσει. Και την επόμενη φορά… αγοράζουμε και κανά εισιτηριάκι.