Επιτέλους, η Μελέτη δέχτηκε πρόταση γάμου!

29.09.2011
Πες μου ότι από δω και στο εξής θα ηρεμήσει λίγο το κεφάλι μας από Ελεονώρα Μελέτη και προσωπικά αυτής. Βρέθηκε ο άνθρωπος που της έκανε πρόταση γάμου και αυτή δέχτηκε. Γιεεεεες. Τώρα θα έχει άλλον

Πες μου ότι από δω και στο εξής θα ηρεμήσει λίγο το κεφάλι μας από Ελεονώρα Μελέτη και προσωπικά αυτής. Βρέθηκε ο άνθρωπος που της έκανε πρόταση γάμου και αυτή δέχτηκε. Γιεεεεες. Τώρα θα έχει άλλον να… βασανίζει και θα αφήσει εμάς τους έρμους τηλεθεατές ήσυχους.

Αλλά φευ, όλα τα ωραία τελειώνουν γρήγορα και αυτό παραήταν καλό για να είναι αληθινό. Ναι, μεν, της έγινε πρόταση γάμου, αλλά δεν ήτο αληθινή. Μπούουουχου, μπουαχαχα. Το σκηνικό έλαβε χώρα στη ραδιοφωνική της εκπομπή όταν εκείνη ζήτησε από τους ακροατές να στείλουν τα δικά τους love story. Ο πεινασμένος….

Και κάπου εκεί, ένας αθεόφοβος της ζήτησε να τον παντρευτεί. «Μου κάνουν πρόταση γάμου! Ο Άλεξ! Αχ συγκινούμαι! Είχα αρχίσει να ζηλεύω με τα love stories που μου στέλνετε». Κι εμείς συγκινηθήκαμε. «I do Άλεξ! Και είναι η πρώτη φορά που λέω “I do”». Σιγά μην έλεγε όχι. Εννοείται, ότι ζήτησε από τον Άλεξ να της στείλει πληροφορίες για τον εαυτό του για να δει ποιόν παντρεύεται... Και πρόκειται για καλή περίπτωση: Δημοσιογράφος από την Σπάρτη!