Η Μενεγάκη σχολιάζει τις φήμες για εγκυμοσύνη της!

06.10.2011
Εδώ κι ένα χρόνο, εβδομάδα παρά εβδομάδα σκάει όλο και μία νέα φήμη, όλο και κάποιο δημοσίευμα που θέλει την Ελένη Μενεγάκη πότε να προσπαθεί να τεκνοποιήσει και πότε να είναι έγκυος. Κανονικά, με τόσες φορές που την έχουν «γκαστρώσει» η Ελένη

Εδώ κι ένα χρόνο, εβδομάδα παρά εβδομάδα σκάει όλο και μία νέα φήμη, όλο και κάποιο δημοσίευμα που θέλει την Ελένη Μενεγάκη πότε να προσπαθεί να τεκνοποιήσει και πότε να είναι έγκυος. Κανονικά, με τόσες φορές που την έχουν «γκαστρώσει» η Ελένη θα έπρεπε να παίρνει επίδομα όχι τριτεκνίας, αλλά και πολυτεκνίας! Φήμες για εγκυμοσύνη είχαν «σκάσει» και πριν λίγες μέρες και ήρθαμε οι τηλεθεατές στην πρεμιέρα της και μέσα στο άγχος να δούμε πώς θα είναι στο μεσημέρι, είχαμε να βλέπουμε αν η κοιλιά της είναι… φουσκωμένη.

Αλλά τζίφος η δουλειά, αφού η κοιλιά μέσα από το στενό λευκό φόρεμα διαγραφόταν…πλάκα. Όλο αυτό το διάστημα η Μενεγάκη απέφευγε να σχολιάσει τις φήμες. Αλλά το μεσημέρι της Τετάρτης και με καλεσμένη την Βίκυ Καγιά βρήκε την καλύτερη ευκαιρία να πει η γυναίκα το βάσανό της.

Βλέπεις, η Καγιά μετά την Μενεγάκη και μετά την Ζέτα Μακρυπούλια είναι η τρίτη πιο αγαπημένη διάσημη που μένει έγκυος κάθε δεύτερη εβδομάδα. Σε μείζον θέμα προσπαθούν να ανάγουν το πότε θα γίνει μάνα η Καγιά. Έτσι, στην κουβέντα που είχαν οι δύο γυναίκες, η Ελένη έδωσε την απάντηση της. «Λένε συνέχεια “είναι έγκυος”, “δεν είναι έγκυος”… Δεν το έχω ακούσει μόνο για σένα. Το έχω ακούσει και για μένα! Για σένα τουλάχιστον έχει μια λογική να το ακούω» είπε η παρουσιάστρια, η οποία μας ξάφνιασε με το σχόλιο «Για σένα έχει λογική». Για την ίδια είναι παράλογο να μείνει έγκυος; Χμ…. Και συνέχισε να λέει τον καημό της. «Είναι αλλιώς να ασχολείται κανείς με το αν η Βίκυ Καγιά ήταν καλή σε ένα ρόλο στο θέατρο, και είναι τελείως διαφορετικό να μπαίνεις στη ζωή του άλλου, σε κάτι που είναι πολύ δικό του, ρε παιδί μου, και είναι ευαίσθητα πράγματα αυτά».

Πάντως, αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες που η Μενεγάκη σχολιάζει τα προσωπικά της. Στην πρεμιέρα και με καλεσμένη την Κατερίνα Λέχου είχε επισημάνει πόσο πιο δύσκολη μπορεί να είναι η δημοσιότητα για τον σύντροφο ενός διάσημου ανθρώπου. «Εσύ, επειδή είσαι μέσα στα πράγματα, πες ότι το έχεις συνηθίσει. Αλλά ένας άνθρωπος που δεν είναι σε αυτή τη δουλειά, είναι λαχείο να μην τον ενοχλεί αυτό που γίνεται. Το πιο σύνηθες είναι ότι θα αισθάνεται και λίγο άβολα» είπε χαρακτηριστικά.