Τσαλίκης: Η περιπέτεια υγείας της συζύγου του

06.10.2011
Ώρες αγωνίας πέρασε την Δευτέρα ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μέσω Twitter ενημέρωσε τους... διαδικτυακούς φίλους του ότι ένα πολύ δικό του πρόσωπο μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Περισσότερες διευκρινήσεις δεν έδωσε,

Ώρες αγωνίας πέρασε την Δευτέρα ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μέσω Twitter ενημέρωσε τους... διαδικτυακούς φίλους του ότι ένα πολύ δικό του πρόσωπο μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Περισσότερες διευκρινήσεις δεν έδωσε, αλλά όλοι καταλάβαμε ότι πρόκειται για τη σύζυγό του, Δώρα.

Πράγματι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο «Πολύ Μπλα Μπλα» η Δώρα ενώ το πρωί της Δευτέρας ξύπνησε μία χαρά, μετά από λίγη ώρα ένιωσε περίεργα. Κι επειδή η αδιαθεσία της γινόταν όλο και πιο έντονη, πήγαν στο νοσοκομείο όπου διαπίστωσαν ότι έχει χολή. Έτσι, μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Η αγωνία του αοιδού «χτύπησε» κόκκινο και ήταν τόση που δεν άντεχε να περιμένει έξω κι έτσι μπήκε μέσα. «Δεν μπορούσα να περιμένω έξω. Βέβαια, δεν πίστευα ότι θα άντεχα, αλλά τα κατάφερα.... Παρά το ότι έχουν περάσει μόνο 24 ώρες προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και αυτές τις εικόνες τις διέγραψα». Τέλος πάντων, όλα πήγαν καλά και η σύζυγος αναρρώνει στο σπίτι τους.