Λιβιεράτος: Πούλησε τα πάντα. Κυκλοφορεί με νοικιασμένο αυτοκίνητο

10.10.2011
«Θύμα» της οικονομικής κρίσης είναι και ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και πώς έφτασε στο σημείο να τα πουλήσει όλα. Όπως ανέφερε στην “Espresso”:

«Θύμα» της οικονομικής κρίσης είναι και ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και πώς έφτασε στο σημείο να τα πουλήσει όλα. Όπως ανέφερε στην “Espresso”: «Ξεκίνησα από το μηδέν, δεν είχα καμιά περιουσία, βρέθηκα με περιουσία, όμως έχασα ένα κομμάτι της, πλήρωσα μεγάλους φόρους και δεν είδα να μου επιστρέφουν από το κράτος κάτι από τους φόρους αυτούς... Προσωπικά έχω πουλήσει και αυτοκίνητα και τα πάντα, γιατί αντιδρώ σε αυτήν την κατάσταση που θέλει να μας φορολογήσει ακόμη και για τον αέρα που αναπνέουμε. Κυκλοφορώ με νοικιασμένο αυτοκίνητο, γιατί δεν θέλω -και δεν μπορώ πια- να πληρώνω μεγάλους φόρους, ανεβασμένα τέλη κυκλοφορίας και να μην έχω δρόμους, η βενζίνη να έχει φτάσει στα ύψη... Γιατί να μην το κάνω;"

Ο Λιβιεράτος αναφέρθηκε και σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι οι καλλιτέχνες δεν έχουν οικονομικό θέμα. «Είναι κρίμα σε αυτήν τη χώρα να τα βάζουμε συνέχεια με τους καλλιτέχνες. Πρέπει κάποιοι να ξέρουν ότι δεν είναι τόσο εύκολη η δουλειά αυτή...» δήλωσε χαρακτηριστικά. Και πέταξε και τη… βομβίτσα του, ότι θα μεταναστεύσει άμα χρειαστεί. “Αν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, μπορεί να τα μαζέψω και να φύγω. Ναι, το σκέφτηκα, για να απαλλαγείτε και από μένα... Και το σκέφτομαι ακόμη να μεταναστεύσω, για να πω την αλήθεια». Άλλος για… Αστραλία!