Η "τζαμπατζού" Κιμ Καρντάσιαν

10.10.2011
Σημαντικές αποκαλύψεις για την 30χρονη ριάλιτι σταρ, που ξαφνιάζουν, έρχονται σήμερα από το πρακτορείο «Media Cover».


Σημαντικές αποκαλύψεις για την 30χρονη ριάλιτι σταρ, που ξαφνιάζουν, έρχονται σήμερα από το πρακτορείο «Media Cover».

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού «In Touch», η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) είναι… εθισμένη στα παντός είδους καταναλωτικά αγαθά που παίρνει «τζάμπα» από τις απανταχού εταιρείες δημοσίων σχέσεων –και όχι μόνο.

Έχοντας μια οικονομική άνεση που της επιτρέπει –στην κυριολεξία- να κάνει ό,τι θέλει, η νιόπαντρη Κιμ φαίνεται ότι τρελαίνεται για τις προσφορές που της γίνονται από διάφορες εταιρείες, κυρίως για διαφημιστικούς λόγους.

«Η Κιμ δεν έχει πρόβλημα να δέχεται αυτά τα δώρα από όπου πηγαίνει, ακόμη και αν δεν έχει ανάγκη στην ουσία», μεταφέρουν πηγές του περιοδικού.

«Πιστεύει ότι αξίζει όλα τα δώρα που της γίνονται και όσα περισσότερα παίρνει, όλο και ζητά περισσότερα», συνεχίζουν οι πηγές μεταφέροντας ως παράδειγμα τις 100 δολαρίων σαμπάνιες που κατανάλωσαν –εννοείται δωρεάν- η Κιμ και η παρέα της σε πρόσφατη έξοδό τους στο Greenhouse Club.

Το $10.000 δολαρίων φόρεμα Marc Bower που φορούσε την παραμονή πρωτοχρονιάς, ήταν δανεικό, για την δεξίωση εκείνης της βραδιάς, όμως, βρίσκεται ακόμη στην ντουλάπα της, αφού τελικά, της το χάρισαν.

Και τα «δώρα» δεν σταματούν εκεί. Αν σκεφτεί κανείς ότι το Gansevoort Park Hotel έχει παραχωρήσει στην όμορφη Κιμ την προεδρική σουίτα του για τους δύο μήνες που θα βρίσκεται στην πόλη για τα γυρίσματα. Το συνολικό κόστος ξεπερνά τα $600.000. Δεν είναι και άσχημα…

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι η Κιμ Καρντάσιαν δεν είναι η μόνη διασημότητα που εκτιμά δεόντως αυτού του είδους «τα καλά του επαγγέλματος». Σε συνέντευξη που είχαν δώσει πριν από έναν χρόνο περίπου ο Ντέβιντ (David) και η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) είχαν παραδεχτεί ότι και εκείνοι «είναι τζαμπατζήδες».

Ζωή Κίττα