Το κάμπινγκ θα σώσει το γάμο Κούτσερ - Μουρ;

11.10.2011
Μπορεί οι φήμες να θέλουν την Ντέμι Μουρ ( Demi Moore) να ζητά διαζύγιο, όμως η Καμπάλα (Kabbalah) δεν θα αφήσει έτσι την Μουρ και τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) να χωρίσουν μετά από έξι χρόνια γάμου.

Μπορεί οι φήμες να θέλουν την Ντέμι Μουρ ( Demi Moore) να ζητά διαζύγιο, όμως η Καμπάλα (Kabbalah) δεν θα αφήσει έτσι την Μουρ και τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) να χωρίσουν μετά από έξι χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με το δίκτυο RadarOnline, ο άπιστος Κούτσερ ζήτησε συγνώμη και συγχώρεση από την πικραμένη σύζυγό του την ημέρα του Γιομ Κιπούρ, της Ημέρας του Εξιλασμού που σκοπός της είναι η Μετάνοια και αποτελεί την μεγαλύτερη εβραϊκή γιορτή.

Ο 33χρονος φαίνεται πως ζήτησε μια ευκαιρία για να επανορθώσει, ύστερα από το σκάνδαλο που ξέσπασε στα τέλη του Σεπτέμβρη. Όπως έγινε γνωστό, ο Άστον πέρασε μια νύχτα πάθους με την 23χρονη Σάρα Λεάλ (Sara Leal) ανήμερα της έκτης επετείου γάμου του με την 48χρονη ηθοποιό.

Και πώς ελπίζει το ζεύγος Κούτσερ- Μουρ να ανάψει και πάλι τη φλόγα του έρωτά του; Μα φυσικά κάνονας κάμπινγκ στη περίφημη κατασκήνωση της Καμπάλα στην Σάντα Μπάμπαρα της Καλιφόρνια. Μαζί με το ζευγάρι -που κάναμε 3 μήνες να τους δούμε μαζί σε χαλαρές στιγμές- ήταν και ο φίλος του γόη Άστον, Έρικ (Eric Buterbaugh) και ο καθοδηγητής της Καμπάλα, Γεχούντα Μπεργκ (Yehuda Berg).

Φυσικά, το διάσημο ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει μυστική τη συνάντησή του στην λίμνη Κατσούμα (Cachuma Lake) αλλά ένας διπλανός κατασκηνωτής φωτογράφισε το κάποτε αυτοκόλλητο ζευγάρι δίπλα στη φωτιά που είχαν ανάψει.

Βέβαια, μην φανταστείς πως οι δυο τους έδειχναν αγαπημένοι. Στην μια άκρη ο Άστον με το κινητό στο χέρι να τουιτάρει και στην άλλη η Ντέμι με πουλοβεράκι και βλέμμα χαμηλωμένο. Στον αριστερό καρπό της 48χρονης, φιγούραρε το κόκκινο βραχιολάκι της Καμπάλα που υποτίθεται ότι φέρνει καλή τύχη και διώχνει το κακό το μάτι.

Δύο ημέρες πριν το κάμπινγκ, το διάσημο ζευγάρι είχε επισκεφτεί συγκέντρωση της Καμπάλα με σκοπό να κάνουν μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους. Μετά την εν λόγω συγκέντρωση, οι δυο τους έφυγαν βαδίζοντας μαζί ενώ φορούσαν και τις βέρες τους.

Πάντως, άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού επιμένουν πως αυτός ο γάμος έχει τελειώσει όσο κι αν προσπαθεί η Ντέμι να τον σώσει. Το σκάνδαλο του Σαν Ντιέγκο και το φωτογραφικό υλικό που κυκλοφόρησε έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα και αποτέλεσε την πλήρη ταπείνωση της Μουρ.

Πάντως, η πρώτη ένδειξη κάποιου φωτός στο γάμο Κούτσερ και Μουρ είναι το μήνυμα που έστειλε ο 33χρονο στο Twitter της συζύγου του και στην οποία εύχονταν ''καλή τύχη'' στην πρεμιέρα των μικρού μήκους ταινιών που είχε σκηνοθετήσει με τίτλο ''Five'' τα οποία έκαναν πρεμιέρα και αφορούν τον αντίκτυπο του καρκίνου στο στήθος στην ζωή των ατόμων που τον βιώνουν.

Κατερίνα Πατούλια