Η κόρη της Κέιτ Μος είναι πουριτανή

11.10.2011
Μπορεί να είναι μόλις εννιά ετών αλλά αυτό δεν εμποδίζει την κόρη της Κέιτ Μος να είναι πολύ αυστηρή με τη μαμά της.

Μπορεί να είναι μόλις εννιά ετών αλλά αυτό δεν εμποδίζει την κόρη της Κέιτ Μος να είναι πολύ αυστηρή με τη μαμά της.

Η μικρή Λίλα Γκρέις (Lila Grace) έχει αποδειχτεί αρκετά πουριτανή σε σημείο που επιπλήττει τη διάσημη μαμά της και για τις φωτογραφίσεις που κάνει και για τα καλλυντικά που χρησιμοποιεί.

Όπως παραδέχτηκε η ίδια η Μος στην εφημερίδα "The Sunday Times":

''Πάντα βγάζω το μέικαπ μου γιατί να δεν το κάνω η κόρη μου έρχεται και με φωνάζει. Δεν της αρέσει καθόλου. Θέλει το πρόσωπό μου φρέσκο και άβαφτο, την φυσική μανούλα όπως λέει, που έχει τα μαλλιά της κάτω και δεν φορά μέικαπ''.

Η Μος που το διάστημα αυτό προωθεί μια νέα σειρά από κραγιόν παραδέχτηκε πως η κόρη της διαθέτει μεν κραγιονάκια αλλά αποφεύγει να βάψει τα χείλη της με χρώμα και τόνισε:

"Η κόρη μου είναι πουριτανή. Μπορεί να βάλει λίγη λάμψη στα χείλια αλλά τίποτα παραπάνω. Βέβαια με την διακόσμηση στα νύχια τα καταφέρνει καλύτερα".

Εμ, από αυτό πιάστηκε και η Μος που έχει αποφασίσει να πάει την κόρη της σε διάσημο νυχάδικο την ημέρα των γενεθλίων της μικρής.

Η Λίλα είχε επισκεφτεί ένα άλλο κέντρο για μανικιούρ πεντικιούρ στα γενέθλια μιας φίλης της κα επέστρεψε με λεοπάρ νύχια.

Και μην νομίζεις πως η Μος είναι μόνο μια ξεχωριστή μαμά. Και σαν σύζυγος δεν τα πάει καλύτερα. Μπορεί να έγινε επίσημα κυρία Τζέιμι Χινς (Jamie Hince) στα μέσα του καλοκαιριού αλλά ακόμα δεν έχει συνηθίσει να αποκαλεί τον άντρα της, σύζυγο. Όποτε αναφέρεται σε εκείνον, λέει 'το αγόρι μου' για να το διορθώσει κατόπιν.

Κατερίνα Π.