Παντρεύτηκε η Παλαιολόγου με κουμπάρο τον Μαζωνάκη

11.10.2011
Τα σκαλιά της εκκλησίας με παπά και με κουμπάρο τον Γιώργο Μαζωνάκη, ανέβηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η γνωστή ηθοποιός μετά από 2,5 χρόνια σχέσης με γνωστό επιχειρηματία στο Λουτράκι, Βαγγέλη Μητρογιάννη πέρασε στο κλαμπ των παντρεμένων με μία σεμνή τελετή στο εκκλησάκι του Island το απόγευμα της Δευτέρας

Τα σκαλιά της εκκλησίας με παπά και με κουμπάρο τον Γιώργο Μαζωνάκη, ανέβηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η γνωστή ηθοποιός μετά από 2,5 χρόνια σχέσης με γνωστό επιχειρηματία στο Λουτράκι, Βαγγέλη Μητρογιάννη πέρασε στο κλαμπ των παντρεμένων με μία σεμνή τελετή στο εκκλησάκι του Island το απόγευμα της Δευτέρας. Μάλιστα, η Παλαιολόγου για τη μέρα αυτή επέλεξε να μη φορέσει νυφικό, αλλά μία εντυπωσιακή δημιουργία των Deux Hommes, σε ιβουάρ χρώμα.

Στο γάμο ήταν καλεσμένοι συγγενείς και φίλοι του ζεύγους, ανάμεσά τους η Ζέτα Δούκα, η Ελένη Ράντου, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Μετά το γάμο ακολούθησε πάρτι. Κουμπάρος ήταν ο Μαζωνάκης, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια είναι φίλος με τον γαμπρό, οπότε όταν το ζευγάρι του ζήτησε να τους παντρέψει, εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Παλαιολόγου και Μητρογιάννης γνωρίζονται 22 ολόκληρα χρόνια παρακαλώ, από την εποχή δηλαδή που εκείνη πήγαινε στο εξοχικό της στο Λουτράκι και διασκέδαζε στο κλαμπ που διατηρεί εκείνος στην περιοχή. Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια ήταν καλοί φίλοι και ο έρωτας τους προέκυψε πριν δυόμιση χρόνια. Και πάλι, όμως, η σχέση τους πέρασε από... σαράντα κύματα μέχρι να καταλήξει στην εκκλησία, με πιο πρόσφατο τον χωρισμό τους το Πάσχα, όταν η Παλαιολόγου τα ξαναβρήκε – χωρίς επιτυχία – με τον πρώην της, Γιάννη Πάριο.

Μετά το οριστικό τέλος της σχέσης της με τον Πάριο, γύρισε και πάλι στον επιχειρηματία και αυτή τη φορά η επανασύνδεση κατέληξε στον γάμο. Το ζευγάρι δεν θα πάει γαμήλιο ταξίδι, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων της ηθοποιού.