Σοκ για Πέγκυ. Πέθανε ο πατριός της!

12.10.2011
Από την χαρά στη λύπη για την Πέγκυ Ζηνα, η οποία δύο μόλις μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, Ηλέκτρας κι ενώ εκείνη και ο Γιώργος Λύρας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ένα τραγικό γεγονός ήρθε να τους κλονίσει.

Από την χαρά στη λύπη για την Πέγκυ Ζηνα, η οποία δύο μόλις μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, Ηλέκτρας κι ενώ εκείνη και ο Γιώργος Λύρας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ένα τραγικό γεγονός ήρθε να τους κλονίσει. Το βράδυ της Δευτέρας «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο πατριός της, Νίκος Τσιφτελής.

Η Πέγκυ λάτρευε τον πατριό της, ο οποίος της είχε σταθεί σαν πατέρας και την στήριζε σε κάθε της απόφαση και βήμα. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του συγκλόνισε την Πέγκυ, η οποία (τι τραγικό παιγνίδι της μοίρας) παίρνει εξιτήριο την Τετάρτη από το μαιευτήριο και την ίδια μέρα θα γίνει η κηδεία του 56χρονου άνδρα.

Όλη η οικογένεια είναι συγκλονισμένη και δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ. Ο Λύρας προσπαθεί να συμπαρασταθεί στη σύζυγό του, ενώ η γιαγιά της Πέγκυς μίλησε στην «Πρωινή Μελέτη» για τη σχέση της εγγονής της με τον πατριό της. “Ο Νίκος της είχε σταθεί πατέρας και την είχε στηρίξει. Η Πεγκούλα ήταν μικρή όταν πέθανε ο πατέρας της και ο πατριός της είχε σταθεί στην μητέρα της και σε εκείνη πάρα πολύ».

Πάντως, η Πέγκυ τους τελευταίους μήνες έχει περάσει δύσκολες καταστάσεις. Γιατί μην ξεχνάμε τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε το καλοκαίρι ο Λύρας και τις ώρες αγωνίας που έζησε η εγκυμονούσα αοιδός μέχρι να πάνε όλα καλά.