Η Ζέτα απαντά στις «σπόντες» της Γερασιμίδου

12.10.2011
Την Ζέτα Μακρυπούλια πέτυχε η κάμερα και το πρώτο πράγμα που τη ρώτησαν ποιο ήταν; Όοοοχι, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης (για το θέμα αυτό τη ρώτησαν στο τέλος), αλλά για την Ελένη Γερασιμίδου και τι τελευταίες δηλώσεις – σπόντες

Την Ζέτα Μακρυπούλια πέτυχε η κάμερα και το πρώτο πράγμα που τη ρώτησαν ποιο ήταν; Όοοοχι, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης (για το θέμα αυτό τη ρώτησαν στο τέλος), αλλά για την Ελένη Γερασιμίδου και τι τελευταίες δηλώσεις – σπόντες της μεγάλης ηθοποιού για το υποκριτικό ταλέντο της Ζέτας.

Κι αν περιμένεις εσύ απάντηση από την Μακρυπούλια και σχολιασμό για το «νι και το λι που δε σε κάνουν ηθοποιό», μάλλον τόσα χρόνια δεν έχεις μάθει τη γλυκύτατη μας Ζέτα, η οποία θα έπρεπε να σκεφτεί το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τη... διπλωματία. Βρε να την «χτυπάνε» κάτω, να αμφισβητούν το υποκριτικό της ταλέντο συνάδελφοι και συνάδελφοι της, να έχει «ανοίξει πόλεμος κι εκείνη... «όλα καλά».

Όπως πέρυσι με τον Χρήστο Λούλη που είχε πει ότι μάλλον θα παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του, έτσι και με την Γερασιμίδου δε θέλησε να σχολιάσει. Είπε μόνο ότι τη σέβεται πάρα πολύ και πιθανότατα να παρεξηγήθηκαν αυτά που είπε. Γάτα στη... διπλωματία η Ζέτα και στο... υπεράνω.