Σκάνδαλο: Η Δούκισσα δεν ξέρει το ζώδιο του Χολίδη!

19.10.2011
Ε, όχι αυτό δεν το δέχομαι. Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου… Η Δούκισσα Νομικού δεν γνωρίζει βασικά πράγματα για τον Χρήστο Χολίδη! Και ποια είναι αυτά; Το ζώδιο του. Μιλάμε για σκάνδαλο, όχι αστεία. Γιατί αν είσαι άντρας,

Ε, όχι αυτό δεν το δέχομαι. Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου… Η Δούκισσα Νομικού δεν γνωρίζει βασικά πράγματα για τον Χρήστο Χολίδη! Και ποια είναι αυτά; Το ζώδιο του. Μιλάμε για σκάνδαλο, όχι αστεία. Γιατί αν είσαι άντρας, δε σου λέει και κάτι η άγνοια αυτή. Αλλά αν είσαι γυναίκα, βγαίνεις από τα ρούχα σου.

Γιατί, βλέπεις το ζώδιο είναι το δεύτερο, άντε το τρίτο πράγμα που ρωτάς έναν άντρα μόλις τον γνωρίζεις. Πως σε λένε, τι ζώδιο είσαι και τι δουλειά κάνεις… Αλλά φαίνεται ότι η Δούκισσα όταν γνώρισε τον Χολίδη, ήξερε όνομα και επάγγελμα, οπότε ξέχασε να ρωτήσει το ζώδιο. Τι μπορεί, όμως να σε βρει στα καλά καθούμενα και να εκτεθείς. Πήγε η κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» και είπε ο ρεπόρτερ να κάνει τη διαφορά.

Λες και ήταν βαλτός, αντί να τη ρωτήσει για γάμους και παιδιά, τη ρώτησε τι ζώδιο είναι το αγόρι της. Κάγκελο το μοντέλο, που πιάστηκε απροετοίμαστο δεν ήξερε την απάντηση. Αλλά για να μην ακουστεί «ζονγκ» πήγε να το φέρει έξυπνα στο ρεπόρτερ. «Εσύ τι ζώδιο»είσαι και τέτοια. Ευτυχώς ήξερε το δικό της, όπως και τον ωροσκόπο της. Κι ενώ είπε ότι δεν ασχολείται με ζώδια, ήξερε ότι ταιριάζει αστρολογικά με τον δαιμόνιο ρεπόρτερ.

Και όσο εκείνος επέμενε για το ζώδιο του Χολίδη, τόσο εκείνη απέφευγε να απαντήσει. Λες και είναι κρατικό μυστικό και δεν πρέπει να το πει. Τώρα δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Ή πάνω στη… θύελλα του έρωτα ξέχασε να τον ρωτήσει ή το έχει ξεχάσει…Και το δεύτερο δεν ξέρουμε πώς θα το πάρει το αγόρι της.