Λόπεζ: Τον απέλυσα γιατί με είπε χοντρή

04.11.2011
Το ότι δεν σηκώνει "πολλά πολλά" η 42χρονη λατίνα ντίβα το ξέραμε αλλά σύμφωνα με αποκαλύψεις που κάνει η ίδια προκύπτει ότι όποιος έχει ακόμη και το παραμικρό σχόλιο να κάνει σχετικά με τα κιλά της, καλύτερα να το σκεφτεί καλύτερα.


Το ότι δεν σηκώνει "πολλά πολλά" η 42χρονη λατίνα ντίβα το ξέραμε αλλά σύμφωνα με αποκαλύψεις που κάνει η ίδια προκύπτει ότι όποιος έχει ακόμη και το παραμικρό σχόλιο να κάνει σχετικά με τα κιλά της, καλύτερα να το σκεφτεί καλύτερα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) ψηφίστηκε "Γυναίκα της χρονιάς" από την αμερικανική έκδοση του περιοδικού "Glamour" και στο πλαίσιο της βράβευσης, έδωσε μια συνέντευξη στην Τζέιν Φόντα (Jane Fonda) με την οποία το 2005 είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία "Κακιά πεθερά" (θυμηθείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

"Διάβασα κάπου ότι κάποτε απέλυσες έναν μάνατζερ που σου είπε να χάσεις βάρος", ξεκίνησε η 73χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

"Ήμουν έξαλλη που κάποιος υπονόησε ότι δεν επιτρεπόταν να έχω λίγο παραπάνω κρέας επάνω μου –γιατί χοντρή δεν ήμουν με τίποτα", απάντησε η JLo χαρακτηρίζοντας την όλη συμπεριφορά κακιά και στενόμυαλη.

"Σκέφτηκα 'Όχι, αυτή είμαι, έτσι μεγάλωσα και είναι όμορφο. Δεν υπάρχει λόγος να γίνω κάποια άλλη", ξεκαθάρισε η Λόπεζ συμπληρώνοντας ότι τα τελευταία χρόνια δεν ακούει τέτοια σχόλια. "Έχουν μάθει πια το μάθημά τους", αστειεύτηκε.

Στη συνέχεια της κουβέντας η Φόντα, η οποία έχει επανειλημμένα μιλήσει δημόσια για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, ζήτησε να μάθει τη θέση της για το θέμα.

"Ειλικρινά δεν μπορώ να κρίνω όσες γυναίκες κάνουν πλαστικές, επειδή εγώ δεν τις χρειάζομαι ακόμη. Θέλω να πιστεύω ότι θα νιώθω καλά για τον εαυτό μου και θα γεράσω όμορφα, αλλά τι θα γίνει αν θελήσω να κάνω το κατιτίς μου;", αναρωτήθηκε η Τζένιφερ απενοχοποιώντας έτσι την όποια σχετική κίνηση στο μέλλον.

Κλείνοντας τη συζήτησή της με την Τζέιν Φόντα, η Λόπεζ, η οποία τον Ιούλιο χώρισε από τον επί επταετία σύζυγό της, Μαρκ Άντονι (Mark Anthony), αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχημένης σχέσης, όπως το έχει αντιληφθεί με τα χρόνια.

"Πρέπει να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, να τον αγαπάς, πριν μπορέσεις να είσαι εντάξει με τον οποιονδήποτε άλλο. Πρέπει να εκτιμάς τον εαυτό σου και να ξέρεις ότι αξίζεις τα πάντα. Και μέχρι να το κάνεις αυτό δεν μπορείς να έχεις μια υγιή σχέση", υποστηρίζει η Τζένιφερ, η οποία, λέγεται ότι είναι ζευγάρι με τον Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper).

Ζωή Κίττα