Τα δημόσια σαλιαρίσματα Πάτινσον - Στιούαρτ

04.11.2011
Εκεί που κρυβόταν και ήταν όλο υπονοούμενα για τη σχέση τους, οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές τους των ταινιών "Twilight" φαίνεται ότι δεν μπορούν να κρατηθούν ο ένας μακριά από τον άλλο.


Εκεί που κρυβόταν και ήταν όλο υπονοούμενα για τη σχέση τους, οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές τους των ταινιών "Twilight" φαίνεται ότι δεν μπορούν να κρατηθούν ο ένας μακριά από τον άλλο, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) και ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) εμφανίστηκαν χθες μαζί με τον τρίτο της κινηματογραφικής τους παρέας, Τέιλορ Λότνερ (Taylor Lautner) σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε προς τιμή τους στο Λος Άντζελες και το φλερτ μεταξύ τους έδωσε τροφή σε διάφορα σχόλια.

Οι ιδιαίτερα δημοφιλείς ηθοποιοί έζησαν μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες της ζωής τους ως τώρα –όπως παραδέχτηκαν οι ίδιοι- όταν αποτύπωσαν τις παλάμες και τα πέλματά τους σε τσιμέντο έξω από το διάσημο κινέζικο θέατρο.

Η χημεία ανάμεσα στο αγαπημένο ζευγάρι ήταν εμφανέστατη παρά την προσφιλή τους συνήθεια να "μη δίνουν δικαιώματα".

Σε κάποια στιγμή της εκδήλωσης η 21χρονης Κρίστεν, η οποία φορούσε ένα σούπερ μίνι φόρεμα, ακούμπησε το χέρι της στο μπούτι του καλού της σε μια χειρονομία που δεν τη χαρακτηρίζει σε καμία περίπτωση.

Από την πλευρά του ο 26χρονος Ρόμπερτ φορούσε ένα ωραιότατο γκρι κοστούμι με λευκό πουκάμισο και δεν άφηνε στιγμή την αγαπημένη του από τα μάτια του. Μάλιστα οι δυο τους δεν σταμάτησαν στιγμή να αστειεύονται μεταξύ τους.

Κατά τα άλλα η αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη –προτελευταία- ταινία των "Twilight" έχει ήδη αρχίσει με τους απανταχού θαυμαστές της να μετρούν λεπτά μέχρι τις 18 Νοεμβρίου που θα γίνει η προγραμματισμένη πρεμιέρα.

Η πέμπτη και τελευταία ταινία της σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 16 Νοεμβρίου 2012.

Όσο για την κινηματογραφική συνέχεια των πρωταγωνιστών; Η Κρίστεν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας "Η Χιονάτη και ο κηνυγός" ενώ ο Ρόμπερτ έχει ήδη κλείσει θέση στο "Cosmopolis" του Κρόνενμπεργκ και ο Τέιλορ ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τον Γκας Βαν Σαντ. Τα αγόρια του "Twilight" δηλώνουν αποαφασιμένα να δείξουν τα προσόντα τους. Τα υποκριτικά εννοείται!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου