Για αποπλάνηση θα πάει η μητέρα του νόθου του Μπίμπερ

04.11.2011
Πήγε για μαλλί και κινδυνεύει να βγει κουρεμένη η Μαράια Γίτερ (Mariah Yeater) η οποία ισχυρίζεται ότι πριν από τρεις μήνες έφερε στον κόσμο το παιδί του 17χρονου ποπ σταρ.


Πήγε για μαλλί και κινδυνεύει να βγει κουρεμένη η Μαράια Γίτερ (Mariah Yeater) η οποία ισχυρίζεται ότι πριν από τρεις μήνες έφερε στον κόσμο το παιδί του 17χρονου ποπ σταρ.

Η 20χρονη γυναίκα τρέχει στα δικαστήρια τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) ζητώντας του ένα τεστ πατρότητας για να αποδείξει τα λεγόμενά της.

Όμως, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα κινδυνεύει να βρεθεί κατηγορούμενη καθώς αν λάβουμε υπόψη ότι η μια και μοναδική ερωτική τους συνεύρεση πραγματοποιήθηκε πριν από έναν χρόνο, όταν δηλαδή ο Τζάστιν ήταν μόνο 16 χρονών, τότε η Μαράια θα μπορούσε κάλλιστα να κατηγορηθεί για αποπλάνηση ανηλίκου και να δικαστεί σύμφωνα με τους νόμους της Καλιφόρνια.

Το γράμμα του νόμου ορίζει τα εξής στην πολιτεία της Καλιφόρνια: "Όποιο άτομο συμμετέχει σε παράνομη σεξουαλική πράξη με ανήλικο, ο οποίος δεν είναι περισσότερο από τρία χρόνια μεγαλύτερος ή μικρότερος από τον δράστη, τότε εκείνος είναι ένοχος πλημμελήματος".

Τον Οκτώβριο του 2010, που λέγεται ότι πραγματοποιήθηκε η πράξη –η οποία μάλιστα ήταν και η πρώτη επαφή του ποπ σταρ με το σεξ, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Γίτερ- εκείνη ήταν μόλις 19. Οπότε… ένα και ένα κάνουν δύο!

Επίσημα δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία κίνηση, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια και μάλιστα άμεση, όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας του Λος Άντζελες.

Στο μεταξύ και ενώ το τεστ πατρότητας εκκρεμεί με τον Μπίμπερ στην ουσία να δηλώνει ότι θα αγνοήσει την όλη υπόθεση για να αφοσιωθεί στη δουλειά του, συγγενείς της κοπέλας –με πρώτο και καλύτερο τον παππού της- εμφανίζονται υποστηρίζοντας την ιστορία της. Αναμένεται η συνέχεια.

Ζωή Κίττα