Η Λόχαν κατέστρεψε το πάρτι του ΝτιΚάπριο

07.11.2011
Για να δούμε επιτέλους μέχρι που θα φτάσει η αφεντιά της 25χρονης ηθοποιού που δεν την προλαβαίνουμε με τα καμώματά της.

Για να δούμε επιτέλους μέχρι που θα φτάσει η αφεντιά της 25χρονης ηθοποιού που δεν την προλαβαίνουμε με τα καμώματά της.

Και ενώ περιμέναμε να τη δούμε να μπαίνει στη φυλακή –που μπήκε, δηλαδή, αλλά αυτό θα το δούμε εντός ολίγου- μαθαίνουμε ότι η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) έκανε ακόμη ένα… θαύμα.

Όπως μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο "Cover Media" η Λόχαν μπήκε απρόσκλητη σε πάρτι που έδινε ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (Leonardo DiCaprio) για την τελευταία του ταινία "J. Edgar".

Πληροφορίες θέλουν τη Λίντσεϊ να δημιούργησε μεγάλο θέμα με την ασφάλεια του "Hollywood Roosevelt Hotel" προσπαθώντας πάση θυσία να μπει μέσα.

"Η Λίντσεϊ φώναζε δυνατά και έλεγε ότι όνομα ήξερε προκειμένου να της επιτρέψουν να μπει στον χώρο. 'Πρέπει να μπω για να δω τον Λίο'", έλεγε και ξανάλεγε, όπως μεταφέρουν πηγές της New York Post.

"Τελικά μπήκε μέσα και έκανε όλο τον κόσμο να νιώθει άσχημα. Ήταν επιθετική και φώναζε ότι ήθελε να δει οπωσδήποτε τον Λίο", συνεχίζουν οι πηγές, συμπληρώνοντας ότι ζητούσε απεγνωσμένα μια φωτογραφία μαζί του όπως και μαζί με τον Κλιντ Ίστγουντ (Clint Εastwood).

"Δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο", απαντά ο εκπρόσωπος της Λόχαν, εξηγώντας ότι ήταν καλεσμένη στο πάρτι από έναν άλλο καλεσμένο (!), ενώ διέψευσε ότι σε κάποια στιγμή, ζήτησαν από τη Λίντσεϊ να φύγει από τον χώρο.

Κατά τα άλλα, και για να επιστρέψουμε στο φλέγον ζήτημα των τραβηγμάτων που έχει η νεαρά με τον νόμο, ενημερώνουμε ότι όπως ήταν αναμενόμενο, η Λίντσεϊ προσήλθε σήμερα στις φυλακές του Λος Αντζελες (είχε διορία μέχρι τις 9 Νοεμβρίου).

Μπήκε, λοιπόν "μέσα" και ύστερα από 4,5 ώρες ξαναβγήκε έξω, καλή και διαλεγμένη. Βέβαια και αυτό ήταν αναμενόμενο αφού λόγω υπερπληθυσμού, τα… πταίσματα δεν μένουν πίσω από τα σίδερα. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μια τέτοια εμπειρία η Λίντσεϊ. Μένει μόνο να δούμε αν είναι η τελευταία.

Ζωή Κίττα