«Ε, εντάξει...» Η Παπουτσάκη αδιαφορεί για Τζιόβα

10.11.2011
Την ονομαστική εορτή έχει σήμερα (Πέμπτη) ο Ορέστης Τζιόβας και πουρνό πουρνό ο ηθοποιός έλαβε το καλύτερο δώρο για την γιορτή του. και μάντεψε από ποιον... την Κατερίνα Παπουτσάκη! Συγκινήθηκες ε; Ο Τζιόβας

Την ονομαστική εορτή έχει σήμερα (Πέμπτη) ο Ορέστης Τζιόβας και πουρνό πουρνό ο ηθοποιός έλαβε το καλύτερο δώρο για την γιορτή του. και μάντεψε από ποιον... την Κατερίνα Παπουτσάκη! Συγκινήθηκες ε; Ο Τζιόβας να δεις συγκίνηση που ένιωσε, όταν άκουσε την τέως να σχολιάζει την δημόσια συγνώμη του σε εκείνη μέσα από συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Αλλά και το γεγονός ότι εκείνος πήρε πάνω του όλη την ευθύνη του χωρισμού τους.

Με το που είδαν οι κάμερες την Παπουτσάκη έπεσαν πάνω της (και μετά μου λες εσύ ότι το θέμα των ημερών είναι ο πρωθυπουργός – «φάντασμα) και δεν την άφηναν να το κουνήσει, αν δεν έκανε έστω μία δήλωση για την «συγνώμη» του Τζιόβα. Και η Κατερίνα πώς λες ότι αντέδρασε; Βαριεστημένα. «Ε, εντάξει τι να κάνουμε τώρα» απάντησε η ηθοποιός και η τσιχλόφουσκα έλειπε για να ολοκληρώσει το σκηνικό «πωωωω πόσο βαριέμαι με αυτά».

Και μη νομίζεις ότι τα δαιμόνια ρεπόρτερ σταμάτησαν εκεί. Άρχισαν και τις σκληρές, αμείλικτες ερωτήσεις του τύπου: «Είσαι ζευγάρι με τον Πέτρο Λαγούτη»; Ε, εντάξ’ περιμένουν να τους απαντήσει; Έτσι και αυτή πολύ εύστοχα είπε: : «Ρε παιδιά, ο κόσμος καίγεται και εμείς ασχολούμαστε με αυτά»; Έλα ντε, ο κόσμος καίγεται και το .... χτενίζεται!