Νικόλ Ρίτσι: Κάνω χοντράδες στον άντρα μου

15.11.2011
Τα ζευγάρια έχουν γενικώς έναν δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο επικοινωνίας και η 30χρονη ριάλιτι σταρ που έγινε σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε τα δικά της μικρά μυστικά.

Τα ζευγάρια έχουν γενικώς έναν δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο επικοινωνίας και η 30χρονη ριάλιτι σταρ που έγινε σχεδιάστρια μόδας αποκάλυψε τα δικά της μικρά μυστικά.

Μιλώντας στο Extra TV η Νικόλ Ρίτσι (Nicole Richie) αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει, καθώς και στο ημερήσιο πρόγραμμα της οικογένειάς της, του συζύγου της, Τζόελ Μάντεν (Joel Madden) και των δύο παιδιών τους, της 3χρονης Χάρλοου (Harlow) και του 2χρονου Σπάροου (Sparrow).

"Ξυπνάω γύρω ανάμεσα στις 5:30 και 6:00 το πρωί ενώ η υπόλοιπη οικογένειά μου από τις 7:00 μέχρι τις 7:30", αποκαλύπτει η Νικόλ τονίζοντας πόσο απολαμβάνει αυτή την ώρα που "δεν υπάρχει κανείς να την ενοχλεί".

"Μου αρέσει να τηλεφωνώ τους φίλους μου να τους ξυπνάω κάθε πρωί, ενώ μερικές φορές ζωγραφίζω στο πρόσωπο του Τζόελ", συνεχίζει η Ρίτσι, συμπληρώνοντας ότι ο σύζυγός της είναι ο… παραλήπτης μεγάλων χοντράδων από μέρους της.

Η θετή κόρη του διάσημου τραγουδιστή Λάιονελ Ρίτσι (Lionel Richie) έδειξε επίσης την κωμική της πλευρά όταν ντύθηκε Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) στο φετινό Χαλοουίν.

"Έστειλα φωτογραφίες στον μάνατζέρ της και μου μετέφερε ότι της άρεσε πάρα πολύ", εξήγησε η Νικόλ προσθέτοντας πως ένιωσε ότι "έμοιαζε πολύ στην JLo αφού είναι και οι δύο τόσο όμορφες".

Κατά τα άλλα, η Ρίτσι πρόσφατα υπέγραψε μια συμφωνία για μια νέα σειρά ρούχων στο QVC, ενώ έχει ήδη δύο επιτυχημένες συλλογές στο ενεργητικό της, τη House of Harlow 1960 και τη Winter Kate.

Επίσης, η Νικόλ αναμένεται να συμμετέχει ως κριτής σε ένα νέο ριάλιτι σόου με τίτλο "Fashion Star" το οποίο θα παρουσιάζει η εγκυμονούσα Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson).

Ζωή Κίττα