Η Αντζελίνα Τζολί είναι πουριτανή

09.12.2011
Μία άλλη, πολύ διαφορετική και απρόσμενη πλευρά του χαρακτήρα της αποκάλυψε πρόσφατα η διάσημη 36χρονη ηθοποιός –τώρα και σκηνοθέτης- μιλώντας για την πρώτη εμπειρία της πίσω από τις κάμερες.


Μία άλλη, πολύ διαφορετική και απρόσμενη πλευρά του χαρακτήρα της αποκάλυψε πρόσφατα η διάσημη 36χρονη ηθοποιός –τώρα και σκηνοθέτης- μιλώντας για την πρώτη εμπειρία της πίσω από τις κάμερες.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) μίλησε για τις ερωτικές σκηνές που χρειάστηκε να σκηνοθετήσει στην ταινία της με τίτλο "In the land of blood and honey", οι οποίες, όπως φαίνεται τη δυσκόλεψαν πολύ περισσότερο από όσο τους πρωταγωνιστές της, Ζάνα Μαρτζάνοβιτς (Zana Marjanovic) και Γκόραν Κότσικ (Goran Kostic).

"Είναι αστείο, αλλά προφανώς εγώ ήμουν πιο ευαίσθητη στην όλη κατάσταση. Πρέπει να ήταν η πρώτη ερωτική σκηνή που γύριζε ποτέ η Ζάνα και ο Γκόραν είναι ένας σοβαρός οικογενειάρχης με γυναίκα και παιδιά, οπότε ένιωθα πολύ άβολα που θα τους ζητούσα να συμμετάσχουν σε κάτι σαν αυτό. Γιατί δεν είναι ζευγάρι στην πραγματικότητα. Και τότε μόνο καταλαβαίνεις πόσο περίεργο είναι να ζητάς από κάποιους να γδυθούν μαζί και να τους καταγράφεις στην κάμερα", παραδέχεται η Αντζελίνα προσθέτοντας ότι ήταν οι ηθοποιοί της που την έκαναν να νιώσουν πιο άνετα τελικά.

"Εγώ ήμουν πολύ πιο πουριτανή. Εκείνοι ήταν πιο χαλαροί και μου ξεκαθάρισαν ότι αφού ήταν σημαντικό για την ιστορία… δεν υπήρχε ζήτημα", συνέχισε η Τζολί, τονίζοντας όμως ότι ιδιαίτερα όσον αφορούσε στη Ζάνα ήταν λίγο πιο προσεκτική καθώς η ίδια είχε υπάρξει στη θέση αυτή και είχε νιώσει "ριγμένη" σχετικά.

Κατά τα άλλα, η διάσημη πολύτεκνη μαμά, μιλάει συνέχεια αυτό τον καιρό λόγω της προώθησης της ταινίας της και έχει κάνει πολλές αποκαλύψεις, μεταξύ των οποίων ότι τα παιδιά τους πιέζουν να παντρευτούν και ότι –άκουσον άκουσον- δεν έχει φίλες, πράγμα όμως που έχει ξαναπεί στο παρελθόν.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ του σκηνοθετικού ντεμπούτου της Αντζελίνα Τζολί.

Ζωή Κίττα