Ματσούκα: Δεν θα μου κρίνουν εμένα τον ιδρώτα

20.12.2011
Πρόταση να πάρει μέρος στο Dancing on ice φαίνεται ότι δέχτηκε και η Δήμητρα Ματσούκα. Αλλά η σέξι ηθοποιός στέρησε τη χαρά από τον τηλεθεατή, λέγοντας ένα μεγαλοπρεπέστατο και ηχηρό «όχι» στους ανθρώπους

Πρόταση να πάρει μέρος στο Dancing on ice φαίνεται ότι δέχτηκε και η Δήμητρα Ματσούκα. Αλλά η σέξι ηθοποιός στέρησε τη χαρά από τον τηλεθεατή, λέγοντας ένα μεγαλοπρεπέστατο και ηχηρό «όχι» στους ανθρώπους του Show. Και μη νομίζεις ότι αρνήθηκε εξαιτίας της περιπέτειας υγείας της που την ταλαιπώρησε για αρκετούς μήνες.

Εξάλλου, θα θυμάσαι ότι η Ματσούκα είχε χτυπήσει σοβαρά το πόδι της, έκανε χειρουργείο και για αρκετούς μήνες προχωρούσε με πατερίτσες. Όοοχι, ο λόγος δεν ήταν…ανατομικός. αλλά καθαρά ψυχολογικός. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, η ηθοποιός φέρεται να αρνήθηκε επειδή δεν θέλει κανείς να κρίνει τον ιδρώτα της.!!! 'Μου είχε γίνει πρόταση αλλά δεν μου αρέσει να πηγαίνω, να κουράζομαι, να ιδρώνω και μετά να με κρίνουν' φαίνεται ότι δήλωσε.

Και άδικο δεν έχει. Να χύνει κουβάδες τον ιδρώτα και να της λένε μετά ότι δεν έκανε καλά το Lift; Lift και…στα μούτρα τους!