Αποστολάκης-Αναστασάκη: η επεισοδιακή πρόταση γάμου!

21.12.2011
Το 2012 αναμένεται να πήξουμε στους γάμους! Γιατί ακόμη και ορκισμένοι εργένηδες ετοιμάζονται να βάλουν την κουλούρα

Το 2012 αναμένεται να πήξουμε στους γάμους! Γιατί ακόμη και ορκισμένοι εργένηδες ετοιμάζονται να βάλουν την κουλούρα όπως ο Κώστας Αποστολάκης που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Αμέλια Αναστασάκη!

«Με τον Κώστα μείναμε μαζί από τη δεύτερη μέρα της γνωριμίας μας. Είναι κεραυνοβόλος έρωτας», είπε η δημοσιογράφος που μιλώντας για τον σύντροφο της έσταζε μέλι!

«Επικοινωνούμε πάρα πολύ απλά. Δε χρειάζεται ούτε να λέμε πολλά πράγματα, ούτε να κάνουμε πολλά πράγματα. Αρκεί ένα βλέμμα και έχουμε καταλάβει κατευθείαν τι εννοεί ο ένας και τι εννοεί ο άλλος», είπε το κορίτσι ενώ δεν είναι μαζί πολύ καιρό ( 6 μήνες) αλλά οι δυο τους τα βρίσκουν πολύ και παντού και είναι ερωτευμένοι στο φουλ!

Και πώς έγινε η πρόταση; «Μαζευτήκαμε στο σπίτι για τα γενέθλιά μας και εκεί που σβήσαμε τα κεράκια της τούρτας που έκανε την πρόταση γάμου», είπε το κορίτσι και δήλωσε ότι είναι παραδοσιακή γυναίκα και όπως και ο Κώστας και δε θα έμεναν μαζί για πολύ καιρό χωρίς να παντρευτούν.

Εξάλλου για το κορίτσι δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται πρόταση γάμου, αλλά είναι η μόνη φορά που είπε το μεγάλο «Ναι»!

Και πώς θα γίνει η ...δουλειά; Για αρχή θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο, αφού τον θρησκευτικό τους θέλουν να το κάνουν καλοκαίρι στην Κρήτη. Η διαφορά ηλικίας τους είναι 13 χρόνια (η ίδια είναι 27 και ο γνωστός ηθοποιός 40), πράγμα που δεν ενοχλεί κανέναν!

Μπράβο τα παιδιά γιατί όλο κρίση, κρίση έχει μαυρίσει το μάτι μας πια!

Ελένη Αναστασάκη