Η Αντζελίνα Τζολί καταρρέει από τις ευθύνες

13.01.2012
Την καρδιά της άνοιξε η διάσημη ηθοποιός και σκηνοθέτις σε πρόσφατη συνέντευξη αποκαλύπτοντας τι ήταν αυτό που τη… λύγισε.

Η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) είναι ήδη γεγονός και η ταινία "In the land of blood and honey" παίζεται σε κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο. (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Όμως, όπως αποκαλύπτει η ίδια η 36χρονη σταρ, ο δρόμος μέχρις τις αίθουσες δεν ήταν πάντα στρωμένος με λουλούδια και η ίδια δεν ήταν σίγουρη ότι θα έφερνε εις πέρας το μεγαλόπνοο –όπως της φαινόταν- σχέδιό της.

"Κατέρρευσα ολοκληρωτικά μέσα στο ντουζ και ο Μπραντ (Brad) με βρήκε να κλαίω", αποκάλυψε η Αντζελίνα εξηγώντας πως σε κάποιο σημείο δεν μπορούσε να ελέγξει την τεράστια ευθύνη που ένιωθε.

"Ένιωθα πολύ μικρή και αναρωτιόμουν ποια ήμουν εγώ που είχα αναλάβει κάτι τόσο μεγάλο", συνέχισε η Τζολί, η οποία πρόσφατα επισκέφτηκε μαζί με τον σύντροφό της τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama) στον Λευκό Οίκο.

Παρά τα θετικά σχόλια που έχει αποσπάσει από διάφορες πλευρές, συμπεριλαμβανομένων και αυτών του μεγάλου Κλιντ Ίστγουντ (Clint Eastwood), η Αντζελίνα δεν είναι σίγουρη ότι θα ξαναβρεθεί σύντομα –ή και ποτέ ξανά- πίσω από τις κάμερες.

"Δεν σχεδίαζα να γίνω σκηνοθέτις και ακόμη δεν νιώθω άνετα λέγοντας ότι είμαι. Απλά ένιωσα την ανάγκη να αφηγηθώ μια ιστορία και το πράγμα ήρθε μόνο του", εξήγησε η διάσημη πολύτεκνη μητέρα τονίζοντας την αμφιβολία της για το πόσο θα το απολάμβανε με διαφορετικούς συνεργάτες (μπροστά και πίσω από τις κάμερες) ή με ένα θέμα που δεν θα ήταν τόσο σημαντικό.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα