Ωιμέ. Χώρισε η Ηλιάκη;

16.01.2012
Για γάμο ξέραμε ότι πήγαινε, για χωρισμούς και διαφορετικούς δρόμους μαθαίνουμε. Ο λόγος για την Μαρία Ηλιάκη, η οποία φαίνεται ότι έχει χωρίσει με τον αγαπημένο της Γιόχαν! Ναι, ναι. Κι αναρωτιέσαι: πού να πήγε τόση αγάπη

Για γάμο ξέραμε ότι πήγαινε, για χωρισμούς και διαφορετικούς δρόμους μαθαίνουμε. Ο λόγος για την Μαρία Ηλιάκη, η οποία φαίνεται ότι έχει χωρίσει με τον αγαπημένο της Γιόχαν! Ναι, ναι. Κι αναρωτιέσαι: πού να πήγε τόση αγάπη, πού να πήγαν τόσα σχέδια γάμου, που να χάθηκαν; Γιατί βλέπεις, εμείς ξέραμε ότι το ζευγάρι που ήταν σχεδόν έναν χρόνο μαζί, έκανε σχέδια γάμου, ενώ τον τελευταίο καιρό έμεναν μαζί.

Κι έρχεται ένα ωραίο πρωί της περασμένης εβδομάδας, η Ηλιάκη και πετάει τη σπόντα της. Με τον καλεσμένο στη ραδιοφωνική εκπομπή της τον Γιώργο Τσαλίκη, η παρουσιάστρια του «Δέστε Τους» αποκάλυψε αυθόρμητα ότι κάτι συμβαίνει με εκείνη και τον Γιόχαν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι μόνη της και δεν έχει κάποιον να της ανάψει το τζάκι.

Όταν ο Τσαλίκης τη ρώτησε γιατί δεν το ανάβει ο... «βόρειος», η Ηλιάκη απάντησε ότι έχει... φύγει. Όπως αναφέρει η Realife, το ζευγάρι λίγο καιρό μετά την πρώτη επέτειο, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Εξάλλου, η σχέση τους τελευταία περνούσε κρίση κι αφού δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα, αποφάσισαν να χωρίσουν. Ήρεμα και πολιτισμένα.