Χώρισε γνωστό τηλεοπτικό ζευγάρι

16.01.2012
Έκπληξη προκάλεσε η είδηση ότι ένα αγαπημένο και χαμηλών τόνων ζευγάρι χώρισε. Ο λόγος για την παρουσιάστρια ειδήσεων του ΑΝΤ1, Εύη Φραγκάκη και τον δημοσιογράφο του πολιτικού ρεπορτάζ του σταθμού Δημήτρης Κοτταρίδη.

Έκπληξη προκάλεσε η είδηση ότι ένα αγαπημένο και χαμηλών τόνων ζευγάρι χώρισε. Ο λόγος για την παρουσιάστρια ειδήσεων του ΑΝΤ1, Εύη Φραγκάκη και τον δημοσιογράφο του πολιτικού ρεπορτάζ του σταθμού Δημήτρης Κοτταρίδη. Όπως διαβάσαμε στην Real life, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα από τις αρχές τους καλοκαιριού.

Και παρόλες τις προσπάθειες που έκαναν για να τα ξεπεράσουν, δεν τα κατάφεραν. Εξάλλου, έχουν έναν 3χρονο γιο, τον Σταύρο και για χάρη του ήθελαν να βρουν μία λύση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι έκανε χωριστές διακοπές και με το που ήρθε το Φθινόπωρο αποφάσισαν κι επίσημα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, οι τελικές υπογραφές για το διαζύγιό τους μπήκαν στις 27 Δεκεμβρίου. Πάντως, Φραγκάκη και Κοτταρίδης έχουν καλές σχέσεις και μιλούν σε καθημερινή βάση, αφού πάνω απ’ όλα είναι ο γιος τους.