Σκιά του εαυτού της κατάντησε η Ντέμι Μουρ

16.01.2012
Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται ότι πηγαίνει η διάσημη ηθοποιός, τουλάχιστον όσον αφορά στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) εμφανίστηκε στην εκδήλωση "Cinema For Peace" χθες και η εικόνα της ήταν σχεδόν… τρομακτική.

Η 49χρονη ηθοποιός έδειχνε τόσο αδύνατη, που ειδικά στα πόδια της, μπορεί κανείς να πει ότι έβλεπε τα κόκαλα με λίγη... πέτσα επάνω τους!

Δίπλα στη σταρ, η οποία δεν δείχνει να συνέρχεται από τον χωρισμό της από τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher), πόζαρε η μεγάλη κόρη της, Ράμερ Γουίλις (Rumer Willis), η οποία ήταν σίγουρα πιο… γεμάτη και υγιής από τη διάσημη μαμά της.

Παρά το γεγονός ότι ο άπιστος πρώην, εθεάθη φορώντας τη βέρα του, σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση, η Ντέμι φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει βρει τον δρόμο της μετά την κατάρρευση του γάμου τους.

Φορώντας ένα μαύρο στενό φόρεμα η Μουρ ξάφνιασε όσους την είδαν προκαλώντας βλέμματα "συμπάθειας". Ίσως βέβαια να έπρεπε να είχε επιλέξει ένα πιο μακρύ… στρίφωμα γιατί το γονατάκι ήταν τόσο κοκαλιάρικο που μόνο "ασθενικό" μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες θέλουν την 23χρονη κόρη της Ντέμι να ανησυχεί τόσο για την ψυχική υγεία της μητέρας της που τη θερμοπαρακαλάει να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια.

Την πρόταση της Ράμερ φαίνεται πως προσυπογράφουν και οι αδελφές της, η 20χρονη Σκάουτ (Scout) και η 17χρονη Ταλούλα (Tallulah), οι οποίες λέγεται ότι ζήτησαν μέχρι και τη βοήθεια του πατέρα τους, Μπρους (Bruce) προκειμένου να πείσουν τη μαμά Ντέμι.

Πάντως, η ίδια η σταρ δεν φαίνεται πρόθυμη να στραφεί σε ειδικό, θεωρώντας ότι "αυτού του είδους οι θεραπείες αφορούν μόνο σε προβλήματα ναρκωτικών και αλκοολισμού", ενώ τονίζει ότι αντλεί τη δύναμή της από την Καμπάλα. Εξ ου και το περίφημο κόκκινο βραχιολάκι που δεν βγάζει ούτε στιγμή από το χέρι της.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα