Σε σχέση εξ αποστάσεως η Τάιρα Μπανκς

18.01.2012
Η δημιουργός του ριάλιτι "America’s Next Top Model" λέγεται ότι ξαναβρήκε τον έρωτα και μάλιστα λίγο καιρό μετά τον πρόσφατο χωρισμό της.


Η Τάιρα Μπανκς (Tyra Banks) χώρισε στο τέλος του περασμένου χρόνου από τον επί τρία χρόνια σύντροφό της, τραπεζίτη Τζον Ούτενταλ (John Utendahl), αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν είναι πια μόνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού "People", η 38χρονη καλλονή πήγε στο Μπαλί για να… ξεχάσει και εκεί που δεν το περίμενε, βρήκε ξανά και τελείως ξαφνικά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός νεαρού Μπαλινέζου.

"Είναι μια σχέση εξ αποστάσεως, αλλά πολύ δυνατή", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού μιλώντας για το ρομάντζο που θα μπορούσε κάλλιστα να έχει βγει από τις σελίδες του βιβλίου "Eat Pray Love".

Φαίνεται ότι η αρχική γνωριμία της Τάιρα με τον νέο αγαπημένο της, έγινε στην Κίνα, λίγο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, όπου γινόταν τα γυρίσματα της ερχόμενης σεζόν για το ριάλιτί της. Και συγκεκριμένα στην πτήση καθώς επέστρεφε στις ΗΠΑ.

Φήμες θέλουν την Μπανκς να μπαίνει ξανά στο αεροπλάνο, αλλά με κατεύθυνση αυτή τη φορά προς το Μπαλί, όπου πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί με το αμόρε.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η σχέση θα έχει πολλά "πήγαινε-έλα". Όσο για το πόσο θα κρατήσει; Μόνο ο καιρός θα δείξει…