Ποιά σταρ θα βαφτίσει το μωρό της Μπιγιονσέ;

27.01.2012
Όταν έχεις τόσο διάσημους γονείς όπως η μικρή Μπλου Άιβι (Blue Ivy), το σίγουρο είναι ότι νονός σου δεν μπορεί να είναι όποιος και όποιος…

Έναν μήνα μετά τη γέννηση της κορούλας τους, η Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyonce Knowles) και ο Τζέι Ζι (Jay-Z) λέγεται ότι αποφάσισαν ότι νονά της θα είναι η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey).

Πληροφορίες του δικτύου RadarOnline μεταφέρουν τα νέα με σιγουριά, ωστόσο επίσημα δεν υπάρχει επιβεβαίωση από καμία πλευρά.

Αυτό που είναι βέβαιο, όμως είναι ότι η 57χρονη διάσημη παρουσιάστρια έκανε ένα εντυπωσιακό δώρο στη μικρή όταν γεννήθηκε. Και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Σίγουρα θα πέσετε έξω…

Η Όπρα επέλεξε να δωρίσει στη μικρή βαφτιστήρα της –αν ισχύουν οι φήμες- ένα… τριαξονικό γεμάτο βιβλία, τονίζοντας προφανώς τη σημασία που έχει η σφαιρική μόρφωση στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και τη διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού.

Άλλωστε υπάρχει και ένα παρελθόν εκδοτικό ανάμεσα στην ίδια και τον 42χρονο μουσικό παραγωγό και ράπερ, αφού το 2010, η Όπρα είχε επιλέξει το βιβλίο του Τζέι Ζι με τίτλο "Decoded" ως ένα από τα "Αγαπημένα Πράγματα" της χρονιάς της τονίζοντας πόσο είχε εντυπωσιαστεί διαβάζοντάς το.

Όσο για τον ρόλο του νονού; Αυτός λέγεται ότι έχει ήδη ανατεθεί στον κολλητό φίλο του μπαμπά, Τάιραν "Τάι Τάι" Σμιθ (Tyran 'Ty Ty' Smith), επιλογή η οποία υπογραμμίζει τη διάθεση των γονιών να παρεκκλίνουν από τον κανόνα που θέλει τους απανταχού διάσημους να επιλέγουν συγγενείς για αυτό τον σημαντικό ρόλο.

Κατά τα άλλα, η Μπλου Άιβι Κάρτερ έχει ήδη σπάσει ένα ρεκόρ καθώς έγινε η νεότερη καλλιτέχνις (!) στα τσαρτ του Μπίλμπορντ.

Όταν η μικρή ήταν μόλις 5 ημερών, ο Τζέι Ζι κυκλοφόρησε το τραγούδι του με τίτλο "Glory" στο οποίο προς το τέλος συμμετέχει και εκείνη με τον τρόπο της. Ακούστε το τραγούδι πατώντας το "Play" ακριβώς από κάτω.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα