Σοκ: Συνέλαβαν διάσημο σκηνοθέτη για παιδεραστία!

27.01.2012
Σοκ έχει προκαλέσει στους καλλιτεχνικούς κύκλους η είδηση ότι η αστυνομία συνέλαβε διάσημο σκηνοθέτη με την κατηγορία ότι "ψάρευε" ανήλικους μέσα από το internet. Στο σπίτι του 32χρονου βρέθηκε

Σοκ έχει προκαλέσει στους καλλιτεχνικούς κύκλους η είδηση ότι η αστυνομία συνέλαβε διάσημο σκηνοθέτη με την κατηγορία ότι "ψάρευε" ανήλικους μέσα από το internet. Στο σπίτι του 32χρονου βρέθηκε σκληρό πορνογραφικό υλικό με ανήλικους πρωταγωνιστές.


Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Εspresso, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον πασίγνωστο σκηνοθέτη καθώς μετά την εισβολή στο σπίτι του βρήκαν υλικό που πραγματικά σοκάρει. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τέσσερα ανήλικα αγόρια τα οποία είχε γνωρίσει μέσω Facebook, ενώ κατασχέθηκε και υλικό παιδικής πορνογραφίας. Η υπόθεση ήρθε στο φως από την έρευνα γυναίκας εισαγγελέα που εποπτεύει ίδρυμα για ορφανά παιδιά στην Αττική.

Η εισαγγελική λειτουργός κατάλαβε πώς κάτι δεν πήγε καλά με ορισμένα παιδιά του ιδρύματος, τα οποία είχαν περίεργες επαφές και συνομιλίες σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με άγνωστο άτομο. Η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες και έφτασαν τελικά στα ίχνη του σκηνοθέτη και διαπίστωσαν ότι “ψάρευε” αγόρια ηλικίας 15 έως 18 ετών. Η είδηση της σύλληψης του προκάλεσε σοκ σε όσους τον γνωρίζουν και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο32χρονος με τηλεοπτικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, εμπλέκεται σε τέτοια υπόθεση.