Γουίδερσπουν: Κυνηγάω τους πρώην μου στο Facebook

31.01.2012
Όπως παραδέχτηκε η ίδια η χολιγουντιανή σταρ στο βρετανικό πρακτορείο Cover Media με την ευκαιρία της χτεσινής πρεμιέρας της ταινίας της "Αυτό θα Πει Πόλεμος" (This Means War) στο Λονδίνο, της αρέσει να κατασκοπεύει τους άλλους και συχνά "χώνει τη μύτη της" στις σελίδες των πρώην της στο Facebook.

Η νέα ταινία της Ρις Γουίδερσπουν (Reese Witherspoon) αφορά σε δύο πράκτορες της CIA, που υποδύονται ο Τομ Χάρντι (Tom Hardy) και ο Κρις Πάιν (Chris Pine), οι οποίοι εμπλέκονται σε μια μνημειώδη κόντρα μεταξύ τους αφού ανακαλύπτουν ότι βγαίνουν με την ίδια γυναίκα.

Προφανώς, ο ρόλος της σ' αυτή την κατασκοπική κωμωδία ενέπνευσε την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό τη συγκεκριμένη προτίμηση στην κρυφή παρακολούθηση, παρότι στην περίπτωση της πρόκειται για καθαρά αθώα ασχολία.

"Δεν είναι τίποτα περισσότερο από στοιχειώδης κυβερνο-κατασκοπία, σαν να παρακολουθείς τι κάνει το αγόρι σου από το σχολείο στο Facebook, κάτι τέτοιο", εξήγησε η 35χρονη ηθοποιός και παραγωγός σε σχέση με το μέχρι πού φτάνει η περιέργεια της:

"Απλά χαζεύεις το προφίλ του και κοιτάς τις φωτογραφίες των παιδιών του και σκέφτεσαι, 'Θεέ μου, είναι κουκλιά!'".

Η Ρις είπε ακόμη ότι της αρέσει να επισκέπτεται κάθε τόσο το Λονδίνο γιατί συναντά μια καλή της φίλη: "Έχω μια κολλητή εδώ και μ' αρέσει να βγαίνω μαζί της. Είναι όμορφα".

Από το 1999 μέχρι το 2007, η Γουίδερσπουν ήταν παντρεμένη με τον επίσης αμερικανό ηθοποιό, Ράιαν Φίλεπι (Ryan Phillippe) και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά.

Πέρυσι τον Μάρτιο, η Ρις παντρεύτηκε τον χολιγουντιανό ατζέντη Τζιμ Τοθ (Jim Toth) και όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, όταν βγαίνουν έξω τους αρέσει να παρακολουθούν τις νέες ταινίες στον κινηματογράφο:

"Ναι, μ' αρέσει να βλέπω σινεμά. Πρόσφατα είδα τους 'Απογόνους' (The Descendants) και μ' άρεσε πολύ το 'Artist'", εξήγησε στους δημοσιογράφους.

Η νέα της ταινία "Αυτό θα Πει Πόλεμος" θα αρχίσει να προβάλλεται στην Ελλάδα στις 23 Φεβρουαρίου.