Ο Κούτσερ έτρεξε στο προσκέφαλο της Ντέμι

02.02.2012
Τελικά ίσως να μην πέσουν ακόμη οι τίτλοι τέλους για το διάσημο ζευγάρι που φαίνεται ότι ύστερα από την περιπέτεια υγείας της 49χρονης σταρ έχει έρθει πάλι πολύ κοντά.

Και ενώ οι φήμες θέλουν την Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) χωρισμένους με τη μεν πρώτη να σέρνεται στα πατώματα μην μπορώντας να συνέλθει και τον δεύτερο να διασκεδάζει σε διάφορα σημεία του πλανήτη και πάντα με γυναικεία συντροφιά, έσκασε η βόμβα…

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της τελευταίας στιγμής, ο 33χρονος ηθοποιός εθεάθη να πλησιάζει στο σπίτι της πρώην συζύγου του, προφανώς για να της συμπαρασταθεί, λίγες μέρες αφού βγήκε από το νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, το συμπέρασμα προέκυψε όταν ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" έξω από το σπίτι της Μουρ μία μαύρη Lexus, ίδια με εκείνη που ανήκει στον Κούτσερ.

Όσον καιρό η 49χρονη σταρ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα ύστερα από κρίση που προήλθε προφανώς από κακή αντίδραση που προκάλεσε στον οργανισμό της μεγάλη ποσότητα από αέριο γέλιου που εισέπνευσε, ο Άστον ήταν στη Βραζιλία για δουλειά και –φυσικά- διασκέδαση.

Την ημέρα που η Ντέμι πήρε εξιτήριο, ο νεαρός ηθοποιός εθεάθη στο αεροδρόμιο εμφανώς καταπονημένος, πιθανότατα από την κραιπάλη, αλλά και από τις τύψεις (;) αφού –κακά τα ψέματα- εκείνος και η απιστία του ήταν η αιτία για την οποία η πρώην αγαπημένη του έφτασε στο σημείο μηδέν.

Φυσικά το γεγονός δεν διασταυρώθηκε, ούτε επιβεβαιώθηκε. Αν όμως ο άπιστος Άστον θέλησε να βρεθεί στο προσκέφαλο της ταλαίπωρης Ντέμι και εκείνη του το επέτρεψε… θα φανεί!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα