Σε ζωντανή σύνδεση το διαζύγιο της Καρντάσιαν

08.02.2012
Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε με την τυπική λήξη του γάμου-σφηνάκι της ριάλιτι σταρ και τώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχουν εξελίξεις…

Η Κιμ Καντάσιαν (Kim Kardashian) παντρεύτηκε τον Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) τον περασμένο Αύγουστο και ύστερα από μόλις 72 μέρες εκείνη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Σήμερα και ενώ η 30χρονη Κιμ έχει ήδη κατηγορηθεί ότι παντρεύτηκε τον 27χρονο μπασκετομπολίστα μόνο και μόνο για τα νούμερα, εκείνος λέγεται ότι θέλει να μεταδοθεί τηλεοπτικά όλη η δίκη για το διαζύγιο για να αποδείξει ακριβώς αυτό.

Πληροφορίες του δικτύου ΤΜΖ θέλουν τον Χάμφρεϊς και τον δικηγόρου του Λι Χάτον (Lee Hutton) να έχουν στηρίξει σε αυτό το σημείο τη γραμμή της… επίθεσής τους, υποστηρίζοντας ότι ο γάμος έγινε καθαρά για λόγους τηλεθέασης.

Η ίδια η Κιμ, η οποία πρόσφατα φαίνεται να το έχει ρίξει στη θρησκεία, έχει διαψεύσει τις σχετικές φήμες υποστηρίζοντας ότι παντρεύτηκε από έρωτα, αλλά… ποιος ξέρει!

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε τον άκρως τηλεοπτικό τρόπο με τον οποίο ο Κρις έκανε την πρόταση γάμου στην Κιμ λίγους μήνες μετά τη γνωριμία τους.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα