Θαυμαστής επιτέθηκε στη Φουρέιρα!

13.02.2012
Καλέ, μπορεί να μας πει κάποιος τι έχει εκεί στο S Club και «δαιμονίζονται» οι θαμώνες; Και την πέφτουν στα αστέρια του προγράμματος; Γιατί βλέπεις, μετά τον Sakis Ρουβά που του είχε ορμήξει πριν λίγες μέρες μία θαυμάστρια,

Καλέ, μπορεί να μας πει κάποιος τι έχει εκεί στο S Club και «δαιμονίζονται» οι θαμώνες; Και την πέφτουν στα αστέρια του προγράμματος; Γιατί βλέπεις, μετά τον Sakis Ρουβά που του είχε ορμήξει πριν λίγες μέρες μία θαυμάστρια, ήρθε η σειρά της Ελένης Φουρέιρα να πάθει την ίδια λαχτάρα.

Εκεί, λοιπόν, που το Λενάκι τραγουδούσε στην πίστα, της «επιτέθηκε» ένας φανατικός της θαυμαστής. Ο νεαρός, κόλλησε πάνω της σαν τη βδέλλα και δεν έλεγε να ξεκολλήσει. Βρε αμάν και πώς έκανε η Φουρέρια να τον σμπρώξει, αλλά εκείνος ακούνητος. Την κοιτούσε κι έλιωνε το ερωτευμένο αγόρια. (Και όχι άδικα, μεταξύ μας)

Και για να καταλάβεις για τι καψούρα μιλάμε, ο «πέφτουλας» θαυμαστής έπεσε στα γόνατα της. Όχι, δεν έβγαλε μονόπτερο από την τσέπη. Η αοιδός, όμως, άψογη και τέρας ψυχραιμίας. Του φέρθηκε πολύ ευγενικά και τραγούδησε και μαζί του. Τον θαυμαστή – «βδέλλα» απομάκρυνε μετά από λίγο, υπάλληλος του νυχτερινού κέντρου. Ε, μην κολλήσουμε και κανέναν κορέο.