Από ναρκωτικά και όχι πνιγμό πέθανε η Γουίτνεϊ

14.02.2012
Η διάσημη τραγουδίστρια μπορεί να βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της, όμως τα αίτια του θανάτου της ήταν άλλα, όπως μαθαίνουμε.

Όταν έγινε γνωστό ότι το άψυχο σώμα της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) βρέθηκε κάτω από νερό, η πρώτη εύλογη υπόθεση για τον θάνατό της ήταν ότι πνίγηκε.

Όμως, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής ξεκαθάρισε στην οικογένειά της ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού το νερό που βρέθηκε μέσα στους πνεύμονές της, δεν αιτιολογεί τον πνιγμό.

Παρότι τα επίσημα ευρήματα της νεκροψίας αργούν ακόμη (σ.σ. αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων σε 6 με 8 εβδομάδες) λέγεται ότι η 48χρονη σταρ πέθανε πριν το κεφάλι της μπει κάτω από το νερό.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον πέθανε από τον μοιραίο συνδυασμό του ηρεμιστικού Ζάναξ με άλλα ισχυρότατα ηρεμιστικά φάρμακα που της έγραφαν διάφοροι γιατροί καθώς και με μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Οι αποκαλύψεις αυτές έρχονται την ίδια στιγμή που οι φόβοι μήπως η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον κάνει κακό στον εαυτό της είναι πιο ισχυροί από ποτέ.

Σύμφωνα με το TMZ η 18χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) έχει επίσης ένα "θεματάκι" με το αλκοόλ και τις ουσίες, ενώ 24 ώρες πριν από τον θάνατο της μητέρας της είχε βρεθεί να κοιμάται μέσα στην μπανιέρα.

Σε εκείνη την περίπτωση οι υπεύθυνοι ασφαλείας κλήθηκαν να ξεκλειδώσουν την πόρτα και να βοηθήσουν τη νέα κοπέλα, η οποία από τη στιγμή που έχασε τη μητέρα της οδηγήθηκε δις στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας της, Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown), ο οποίος έτρεξε εσπευσμένα στο Λος Άντζελες για να βρεθεί κοντά της, ισχυρίζεται ότι η κόρη του έχει συνέλθει και ότι βρίσκεται με μέλη της οικογένειας, αλλά όχι ότι και εκείνος είναι κάποιος που μπορεί να του δείξεις εμπιστοσύνη…

Η Γουίτνεϊ Χιούστον, η οποία υπήρξε χρήστης κοκαΐνης και κρακ εδώ και πολλά χρόνια, βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα της και γύρω της βρέθηκαν πεσμένα κουτιά Ζάναξ, Λοραζεπάμ, Βάλιουμ, και διάφορα άλλα υπνωτικά χάπια, τα οποία προφανώς είχε καταπιεί μαζί με αλκοόλ.

Ως το ποιος βρήκε τη σταρ, οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι λένε ότι ήταν η θεία της, που τη βρήκε, άλλοι η κομμώτριά της, ενώ υπάρχουν και μερικοί που θεωρούν ότι τη μακάβρια αποκάλυψη έκανε ο ριάλιτι σταρ Ρέι Τζέι (Ray-J), ο οποίος υπήρξε σύντροφος της Γουίτνεϊ τα τελευταία χρόνια –με πολλά διαλλείματα βέβαια.

Και ενώ το σώμα της σταρ έχει επιστραφεί στην οικογένεια για τις προετοιμασίες της κηδείας όλοι οι διάσημοι του κόσμου εκφράζουν τη θλίψη τους για τον χαμό της ντίβας.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε την σοκαριστική εμφάνιση της Γουίτνεϊ Χιούστον το 2001. Όταν η σταρ ανέβηκε στη σκηνή του Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν συμμετέχοντας στο αφιέρωμα για τον Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) όλοι τρόμαξαν από την καχεκτική εικόνα της ενώ δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα που αμέσως μετά υποστήριξαν ότι… πέθανε.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα