Μεγαλοπιάστηκε η Αντέλ!

17.02.2012
Η επιτυχία ήταν φυσικό να αλλάξει τη ζωή της ταλαντούχας τραγουδίστριας, αλλά φαίνεται ότι εκείνη το… παράκανε!

Η Αντέλ (Adele) σάρωσε τα φετινά Γκράμι κερδίζοντας συνολικά έξι βραβεία και φυσικά δεν θα μπορούσε να τα πάρει πίσω στο φτωχικό δυαράκι όπου ζούσε στο Δυτικό Νόργουντ.

Έτσι, η 23χρονη σταρ μετακόμισε πρόσφατα στη μέση του πουθενά… Κυριολεκτικά.

Το νέο σπίτι της Αντέλ, βρίσκεται στην εξοχή του δυτικού Σάσεξ, είναι τεράστιο (περιλαμβάνει 10 υπνοδωμάτια, δύο πισίνες και άπειρα άλλα δωμάτια) και βρίσκεται στη μέση μιας έκτασης 60 στρεμμάτων.

Η διάσημη τραγουδίστρια που πρόσφατα ανάρρωσε από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στις φωνητικές χορδές νοίκιασε το συγκεκριμένο σπίτι, κυρίως γιατί είχε κουραστεί από τους ενοχλητικούς παπαράτσι που δεν την άφηναν σε ησυχία.

Η Αντέλ είδε πολλά κομμάτια της ιδιωτικής της ζωής στα ΜΜΕ και αποφάσισε ότι… δεν θέλει άλλο. Έτσι, βρήκε αυτό τον τρόπο για να την προστατεύσει.

Αν μάλιστα κρίνουμε από τα δικά της λόγια, φαίνεται ότι τα κατάφερε τέλεια, καθώς στο καινούριο της "σπιτάκι", όπου παρεμπιπτόντως τα περισσότερα δωμάτια είναι… άδεια, καταφέρνει να αποσύρεται με την ησυχία της.

Άσε που σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις της, η Αντέλ πρόκειται να αποσυρθεί για λίγο από το προσκήνιο και να ζήσει το έρωτά της, οπότε... πού καλύτερα;

Κατά τα άλλα, η Αντέλ έχει ανοίξει το στόμα της και έχει πει διάφορα αυτό τον καιρό με κυριότερο παραλήπτη τον πατέρα της, ο οποίος αφού παράτησε εκείνη και τη μητέρα της πριν από πολλά χρόνια, εμφανίστηκε πρόσφατα ξανά στο προσκήνιο μιλώντας για την "προβληματική παιδική ηλικία της κόρης του".

"Αν τον δω ποτέ, θα φτύσω το πρόσωπό του", προειδοποιεί ξεκάθαρα η Αντέλ. Ας προσέχει λοιπόν καλύτερα ο πατέρας της γιατί η νεαρά δεν φαίνεται να αστειεύεται…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα