Μενεγάκη-Κορομηλά: συμπαρουσιάστριες για χάρη ποιου;

17.02.2012
Ελένη και Ρούλα, Ρούλα και Ελένη! Δύο μεγάλα ονόματα, δύο μεγάλες παρουσιάστριες! Οι δύο παρουσιάστριες που έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου

Ελένη και Ρούλα, Ρούλα και Ελένη! Δύο μεγάλα ονόματα, δύο μεγάλες παρουσιάστριες! Οι δύο παρουσιάστριες που έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου, ίσως τώρα και μετά από τόσα χρόνια ίσως ήρθε η ώρα να συνεργαστούν. Και ποιος μπορεί να τις ενώσει; Μα φυσικά ένας Λάκης φέρνει την ομόνοια και την αγάπη!

Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, ο Λαζόπουλος ετοιμάζει βραδινή εκπομπή αλλά δεν ξέρει ακόμη ποια από τις δύο θέλει δίπλα του και αυτό το δίλημμα σαν πολύ γνωστό μου φαίνεται! Έτσι όπως δείχνουν οι διερευνητικές επαφές οι απαντήσεις είναι θετικές και ο Λάκης δεν αποκλείεται να μην μπει καν στον κόπο να διαλέξει και να τις πάρει και τις δύο! Ε αυτό και αν είναι είδηση όταν θα γίνει!

Και πάλι αν δεν συνεργαστούν για χάρη του Λάκη μπορεί να συνεργαστούν για χάρη της Ρούλας αφού όπως είδαμε με γουρλωμένα μάτια και τεντωμένα αυτάκια στην Πρωινή μελέτη η Ρούλα Κορομηλά το έχει και αυτό στο μυαλουδάκι της.

Η Ρούλα που λες χρυσή μου, θέλει να κάνει διακαναλικό σόου μαζί με μεγάλα ονόματα όπως η Μενεγάκη, η Μελέτη, ο Αρναούτογλου, η Στεφανίδου. Και πες μου τώρα εσύ πώς είναι δυνατόν να το πετύχει αυτό το πράγμα η Ρουλίτσα; "Όλα μπορούν να γίνουν στη ζωή. Αλλά πλέον δεν υπάρχουν και δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε αυτές οι κόντρες, ούτε οι εγωισμοί, ούτε οι αντιπαλότητες, ούτε το ότι "εγώ είμαι πρώτος κι εσύ δεύτερη", λέει με αισιοδοξία. "Ο κόσμος δεν χρειάζεται να τα ξέρει αυτά τα πράγματα. Έχει την ανάγκη να διασκεδάσει, να ξεχάσει τα θέματα και τα προβλήματά του και είναι έξω από όλα αυτά", λέει η Ρούλα λες και ο …κόσμος βρίσκεται σε άλλο... κόσμο και κοιμάται τον ύπνο του δικαίου! Ε όχι χρυσή μου όλα τα ξέρει ο κόσμος σε πληροφορώ!

Εννοείται ότι οι παρουσιαστές δεν θα πληρώνονται για αυτό το σόου: "Εννοείται! Πώς θα γίνει τώρα αυτό; Δεν νομίζω ότι στέκει. Εγώ το προτείνω και νομίζω ότι πολλά από τα παιδιά που το συζητήσαμε, συνάδελφοί μου, το είδαν πολύ θετικά και συμφώνησαν", είπε η Ρούλα ενώ η Μελέτη ήδη είπε το μεγάλο "ναι" .

Το όνομα της Μενεγάκη όμως γυρίζει ξανά και ξανά στο κεφάλι της Ρούλας και δεν την αφήνει να κλείσει μάτι τα βράδια: "Γιατί να μην προτείνω και την Ελένη; Και η Ελένη είναι μια αξία πολύ σημαντική στο χώρο της τηλεόρασης με τη δικιά της πορεία και καριέρα. (…) Διαφορετικές πορείες έχουμε όλες στην τηλεόραση. Δεν είμαι και στα πρώτα μου βήματα για να έχω άγχος και πώς θα το καταφέρω. Είμαι cool. Ήσυχα, ήρεμα, στηρίζω έτσι κι αλλιώς πολλά παιδιά της τηλεόρασης και μου κάνει ιδιαίτερο κέφι να το κάνω αυτό και θέλω πραγματικά να πάνε αυτά καλά. Και βεβαίως θα κάνω κι εγώ κάτι. Δεν έχω “κρέμασα τα τακούνια και τις γόβες μου", λέει η παρουσιάστρια που αν πούνε το "ναι" όλες αυτές οι παρουσιάστριες είμαι πολύ περίεργη να δω τι εκπομπή θα βγει!

Ελένη Αναστασάκη