Ποιος γέμισε διαμάντια τη Λάνα Ντελ Ρέι;

21.02.2012
Η πρώτη που φώναξε πως τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας ήταν η Μέριλιν Μονρόε (Marilyn Monroe), μετά η Μαντόνα (Madonna) έγινε Material girl και τώρα η Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey), το καινούριο μουσικό πασπαρτού που έχει γύρω της όλο το hype ολόκληρης της καινούριας hipsteropindie σκηνής περικυκλώθηκε από διαμάντια. Όχι δεν είναι αυτό που νομίζεις. Το περιοδικό Lovecat την έβαλε μπροστά στους φωτογραφικούς του φακούς της τρομερής Έλεν Φον Άνγουερθ (Ellen Von Unwerth) και την κράτησε λίγο παραπάνω για συνέντευξη και πόζαρε δαγκώνοντας με τα γνωστά χείλια της τις πολύτιμες πέτρες με τις οποίες έχει φετίχ και παίρνοντας αυτό το ύφος που φαντάζεσαι ότι έχει όταν ηχογραφεί τα κομμάτια της.

Η πρώτη που φώναξε πως τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας ήταν η Μέριλιν Μονρόε (Marilyn Monroe), μετά η Μαντόνα (Madonna) έγινε Material girl και τώρα η Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey), το καινούριο μουσικό πασπαρτού που έχει γύρω της όλο το hype ολόκληρης της καινούριας hipsteropindie σκηνής περικυκλώθηκε από διαμάντια.

Όχι δεν είναι αυτό που νομίζεις. Το περιοδικό Lovecat την έβαλε μπροστά στους φωτογραφικούς του φακούς της τρομερής Έλεν Φον Άνγουερθ (Ellen Von Unwerth) και την κράτησε λίγο παραπάνω για συνέντευξη και πόζαρε δαγκώνοντας με τα γνωστά χείλια της τις πολύτιμες πέτρες με τις οποίες έχει φετίχ και παίρνοντας αυτό το ύφος που φαντάζεσαι ότι έχει όταν ηχογραφεί τα κομμάτια της.