Θεοδωρίδου: Συγκίνηση για την ασθένεια της Μαρινέλλας

29.02.2012
Είναι το «είδωλο» της, η αγάπη της για εκείνη είναι μεγάλη, ενώ δεν κρύβει πόσο τυχερή νιώθει που φέτος συνεργάζονται στο ίδιο σχήμα. Ο λόγος για την Μαρινέλλα και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, οι οποίες μετά

Είναι το «είδωλο» της, η αγάπη της για εκείνη είναι μεγάλη, ενώ δεν κρύβει πόσο τυχερή νιώθει που φέτος συνεργάζονται στο ίδιο σχήμα. Ο λόγος για την Μαρινέλλα και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, οι οποίες μετά τη συνεργασία τους έχουν έρθει πολύ κοντά και μόνο τα καλύτερα έχει να πει η μία για την άλλη.

Και για του λόγου το αληθές, η Νατάσσα ανησύχησε πολύ με το μικρό πρόβλημα υγείας της Μαρινέλλας (πέρασε ένα κρύωμα), ενώ με αφορμή αυτό, γι ακόμη μία φορά απέδειξε την αγάπη κι εκτίμηση που τρέφει στο «είδωλο» της. Έτσι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ένα συγκινητικό μήνυμα για την μεγάλη ερμηνεύτρια.

Εξάλλου, ο κόσμος ρωτούσε να μάθει για την κατάσταση της υγείας της. «Τι να κάνουμε... ένα παρασκευοσάββατο ήταν μόνο... η υγεία πάνω απ’ όλα...» έγραψε και συνέχισε: «Γι αυτό να στείλουμε όλοι τη θετική μας σκέψη και αγάπη για την Μαρινέλλα..»

Λίγο παρακάτω σε ένα άλλο tweet έγραψε: «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας... Το είδωλο μου κρύωσε λίγο... να της στείλουμε όλοι την αγάπη μας...» και πόσταρε δύο καρδούλες.