Παρθένης-Θάνου: Τα νεύρα της Κατερίνας & το αμίλητο μοντέλο

29.02.2012
Σχεδόν έναν μήνα μετά τον ξαφνικό και με κάθε μυστικότητα γάμο τους, η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Οι νιόπαντροι πήγαν στην παράσταση

Σχεδόν έναν μήνα μετά τον ξαφνικό και με κάθε μυστικότητα γάμο τους, η Κατερίνα Θάνου και ο Αλέξανδρος Παρθένης έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Οι νιόπαντροι πήγαν στην παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» και οι κάμερες με το που τους είδαν, «έπεσαν» πάνω τους για μία δήλωση για τον γάμο.

Η περίπτωση του Παρθένη θύμισε το παιγνίδι των παιδικών μας χρόνων... αγαλματάκια, ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα, μέρα ή νύχτα; Στην ερώτηση πώς είναι ο έγγαμος βίος, το μοντέλο δεν έβγαλε άχνα, ενώ αρκέστηκε σε ένα τυπικό «ευχαριστώ» στις ευχές των δημοσιογράφων.

Η Θάνου, πάλι, ήτο λίγο πιο ομιλητική. Μη φανταστείς... λογοδιάρροια, αλλά δυο πραγματάκια τα είπε. «Είμαστε πολύ καλά, ευχαριστούμε πολύ», ενώ αποκάλυψε ότι αν κι έχουν πολλή δουλειά, βρίσκουν λίγο χρόνο για μικρές αποδράσεις. Όσο για τον γάμο είπε: «Το κάναμε όχι για τους δημοσιογράφους, αλλά για εμάς. Εκείνοι που έπρεπε να το ξέρουν, το ήξεραν. Ήταν κάτι πολύ προσωπικό και το κρατήσαμε για εμάς».

Την είδαν οι δημοσιογράφοι ότι (αν και με το ζόρι) απαντάει κι άρχισαν να της κάνουν κι άλλες ερωτήσεις, σχετικά με το γάμο. Και κάπου εκεί, η Ολυμπιονίκης έχασε την υπομονή της. Γυάλισε το μάτι της και όσο πιο ευγενικά κατέστησε σαφές στους επίμονους ρεπόρτερ ότι ενοχλείται με τις ερωτήσεις τους:

«Μη μου κάνετε άλλες ερωτήσεις για το γάμο, ότι ήταν να πούμε το είπαμε. Δε θέλω να σας πω κάτι άλλο. Μη μου κάνετε συνέχεια τις ίδιες ερωτήσεις γιατί θα σας λέω συνέχεια όχι και δεν είναι ωραίο».