Εθελοντικά στην αποτοξίνωση η Τέιτουμ Ο'Νιλ

29.02.2012
Τα προβλήματα εθισμού που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια η κόρη του Ράιαν Ο'Νιλ (Ryan O' Neal) δεν είναι μυστικά, αλλά φαίνεται ότι τελευταία επανήλθαν δριμύτερα!


Η Τέιτουμ Ο'Νιλ (Tatum O'Neal) λέγεται ότι πήρε την πρωτοβουλία και μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης αφού ένιωσε ότι η σχέση της με την… κοκαΐνη βγήκε και πάλι εκτός ελέγχου τον τελευταίο μήνα.

Η 48χρονη προγονή της Φάρα Φόουσετ (Farrah Fawcett) πολεμούσε την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά σχεδόν σε όλη την ενήλική ζωή της καθώς επίσης και τα προβλήματα που είχε με τον πατέρα της.

"Η Τέιτουμ δεν τα πάει και πολύ καλά στην κλινική που επέλεξε να εισαχθεί κυρίως γιατί παρά το ότι έχει πάει με τη θέλησή της, βρίσκεται σε άρνηση σχετικά με το πόσο άσχημη είναι η κατάστασή της", μεταφέρουν πηγές κοντά στην Ο'Νιλ.

Η ζωή της Τέιτουμ δεν ήταν εύκολη μεγαλώνοντας δίπλα σε έναν πατέρα με σοβαρό πρόβλημα "νεύρων" που εννοούσε να παίρνει την κορούλα του παντού. Ακόμη και στα πάρτι που δινόταν στην έπαυλη του Playboy!

Πριν από έξι μήνες ανακοινώθηκε ότι πατέρας και κόρη θα πρωταγωνιστούσαν στη ριάλιτι εκπομπή του με τίτλο "Ryan and Tatum: The O'Neals", όπου θα προσπαθούσαν να έρθουν ξανά κοντά, γεγονός όμως που ενώ φαίνεται να έγινε –τηλεοπτικά- μέχρι το τέλος της σεζόν τον Αύγουστο, στην πραγματικότητα οι σχέσεις των δύο είναι σήμερα χειρότερες από ποτέ… Εξ ου και η κατάρρευση της Τέιτουμ προφανώς.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι πατέρας και κόρη είναι αμφότεροι κάτοχοι βραβείων Όσκαρ. Ο μεν Ράιαν κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο για την ερμηνεία του στο θρυλικό "Love Story" του 1970, ενώ η Τέιτουμ κέρδισε το δικό της σε ηλικία 10 ετών (!) για την ερμηνεία της στην ταινία "Paper Moon".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα