Γιατί αναβλήθηκε ο γάμος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς;

01.03.2012
Και εκεί που έκανε πρόβα νυφικού η διάσημη τραγουδίστρια, φαίνεται ότι θα πρέπει να σταματήσει για λίγο τις ευχάριστες προετοιμασίες λόγω… δίκης!

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) ήταν τρισευτυχισμένη καθώς έφτανε ο καιρός που θα ντυνόταν νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick).

Όμως τα σχέδια του ζευγαριού μπήκαν για λίγο στον "πάγο" αφού η 30χρονη σταρ θα πρέπει να ασχοληθεί με άλλα –και σίγουρα λιγότερο ευχάριστα- θέματα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Στις 11 Σεπτεμβρίου δικάζεται η μήνυση που έχει κάνει στην Σπίαρς ο πρώην μάνατζέρ της, Σαμ Λούτφι (Sam Lutfi) και η δίκη αναμένεται να κρατήσει 12 μέρες.

Οι δικηγόροι της σταρ θεωρούν πως όλη η προσοχή της πρέπει να στραφεί σε αυτή την υπόθεση για λίγο καιρό, έτσι όλα τα υπόλοιπα σχέδια αναβάλλονται για λίγο.

Ο Λούφτι υπήρξε μάνατζερ της Μπρίτνεϊ τον καιρό που εκείνη είχε τα πολλά προβλήματα με την υγεία και τα… νεύρα της και μηνύει την ίδια για αθέτηση συμβολαίου και τους γονείς της για συκοφαντική δυσφήμηση.

Με δεδομένο ότι από το 2008 η Σπίαρς βρίσκεται σε καθεστώς κηδεμονίας με τον πατέρα της να έχει οριστεί υπεύθυνος για τα επαγγελματικά και οικονομικά της ζητήματα, οι δικηγόροι δεν της δίνουν τη δυνατότητα ούτε καν να καταθέσει στη δίκη για τη μήνυση του Λούτφι.

Η υπεράσπιση του μάνατζερ, όμως, υποστηρίζει ότι αν δοθεί η άδεια στην Μπρίτνεϊ να παντρευτεί ενώ εκείνη βρίσκεται υπό κηδεμονία, θα μπορεί και να καταθέσει.

Οπότε, για να μην υπάρξει περαιτέρω ζήτημα οι δικηγόροι αποφάσισαν να μη δώσουν δικαίωμα μέχρι να λήξη το νομικό ζήτημα.

Αφού γίνει αυτό, το ζευγάρι θα είναι ελεύθερο να παντρευτεί σε μια τελετή που λέγεται ότι θα είναι χαμηλών τόνων και θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της Σπίαρς, τη Λουιζιάνα.

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε το τραγούδι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τίτλο "Criminal", όπου δίπλα στη σταρ πρωταγωνιστεί ο αρραβωνιαστικός της, και μάλιστα σε πολύ καυτές σκηνές…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα