Με το ένα πόδι στο X Factor η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

02.03.2012
Είναι επίσημο και επιβεβαιωμένο: η πριγκίπισσα της ποπ ετοιμάζεται να καθίσει στην κριτική επιτροπή του αμερικανικού τάλεντ σόου.

Μπορεί να αναβλήθηκε ο γάμος της για μέχρι να τελειώσει η δικαστική διαμάχη που έχει με τον πρώην μάνατζέρ της, όμως για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) η ζωή συνεχίζεται.

Όπως επιβεβαίωσε και ο Λούις Γουόλς (Louis Walsh) μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις με την 30χρονη σταρ, προσπαθώντας να την πείσει να καθίσει δίπλα τους στο σόου της επόμενης σεζόν.

"Ήμουν με τον Σάιμον την περασμένη εβδομάδα και σας λέω με βεβαιότητα ότι μιλάει με την Μπρίτνεϊ και προσπαθεί να την πείσει να έρθει μαζί μας στο αμερικανικό σόου. Είναι απόλυτα αληθές", αποκάλυψε ο 59χρονος κριτής εκφράζοντας όμως την ίδια στιγμή τις επιφυλάξεις του σχετικά με το αν η τραγουδίστρια Κέλι Ρόουλαντ (Kelly Rowland) ανανεώσει το συμβόλαιό της για το επόμενο σόου στη Βρετανία.

Στο μεταξύ, το θέμα με το "μεγάλο αφεντικό" Σάιμον Κάουελ στρέφεται γύρω από τα προσωπικά του αυτό τον καιρό, με τη δική μας (!) Ζέτα Βομβογιάννη- Γκραφ να τον ξεμπροστιάζει ως προς τη σχέση του με την αρραβωνιαστικιά του…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα