Ο Ευαγγελάτος ήρθε, η Τατιάνα φεύγει;

06.03.2012
Σύννεφα φαίνεται ότι έχουν μαζευτεί πάνω από τη σχέση της Τατιάνας Στεφανίδου με το Star κι αν ισχύουν τα δημοσιεύματα, τότε και το τηλεοπτικό μέλλον της Τατι προβλέπεται δύσκολο. Εξάλλου, η παρουσιάστρια

Σύννεφα φαίνεται ότι έχουν μαζευτεί πάνω από τη σχέση της Τατιάνας Στεφανίδου με το Star κι αν ισχύουν τα δημοσιεύματα, τότε και το τηλεοπτικό μέλλον της Τατι προβλέπεται δύσκολο. Εξάλλου, η παρουσιάστρια εδώ και καιρό δεν ήξερε οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο κανάλι την επηρεάζουν. Εξάλλου, τα σενάρια και οι φήμες για εκείνη δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, για το περιοδικό TV 24, το συμβόλαιο της Στεφανίδου με το Star έχει λήξει και κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα ανανεωθεί. Και δεν είναι μόνο αυτό, αφού το κανάλι σκέφτεται να επισπεύσει τις άλλες αλλαγές.

Έτσι, αμέσως μετά το Πάσχα, η Ελεονώρα Μελέτη θα μετακομίσει στη μεσημεριανή ζώνη απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, ενώ η Νικολέτα Ράλλη θα μεταφερθεί στη θέση του «Μίλα». Και η Τατιάνα; Μάλλον, θα πάρει το δρόμο της εξόδου.