Η Μπάριμορ βλέπει ταινίες στο... νεκροταφείο

06.03.2012
"Περί ορέξεως… κολοκυθόπιτα", λέει ο λαός μας και προφανώς το ρητό ισχύει και για τους διάφορους τρόπους διασκέδασης.

Και ενώ ο πολύς κόσμος προτιμά να βγαίνει για ένα φαγητό, ποτό ή κανένα σινεμαδάκι, η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) αποκαλύπτει ότι εκείνη και οι φίλοι της διασκεδάζουν παρακολουθώντας ταινίες στο… νεκροταφείο!

Μιλώντας στο περιοδικό "In Style" η 36χρονη ηθοποιός ομολόγησε ότι τα γούστα της μπορεί να είναι λίγο τρομακτικά για τον περισσότερο κόσμο, αλλά δεν της αρέσουν τα… τετριμμένα.

"Τρελαίνομαι να πηγαίνω μαζί με φίλους και ένα μπουκάλι κρασί στο Νεκροταφείο του Χόλιγουντ (Hollywood Forever Cemetery) όταν έχουν προβολή κάποιας ταινίας", παραδέχτηκε γελώντας τη Μπάριμορ προχωρώντας και σε άλλες αποκαλύψεις σχετικά με το πως της αρέσει να κινείται στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

"Το μετρό είναι το αγαπημένο μου μεταφορικό μέσο. Κάθε φορά που βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη μπαίνω μέσα και νιώθω σαν… σαρδέλα. Κρατάω χαμηλά το κεφάλι μου και διαβάζω το περιοδικό μου", αποκαλύπτει η Ντρου, η οποία κατά τα άλλα ετοιμάζει τον γάμο της ενώ λέγεται ότι είναι ήδη έγκυος!

Ο αγαπημένος της Γουίλ Κόπελμαν (Will Copelman) της έκανε πρόταση γάμου, εκείνη δέχτηκε φυσικά, αν και η όλη διαδικασία –παρότι αναμένεται μεγαλειώδης- θεωρείται "τυπική" αφού το ζευγάρι ζει ήδη σαν παντρεμένο. Και ευτυχισμένο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα