Η Ντέμι Μουρ επιστρέφει στη δουλειά

06.03.2012
Φως στην άκρη του τούνελ φαίνεται ότι βλέπει τελικά μετά την ταλαιπωρία του τελευταίου χρόνου η γνωστή ηθοποιός που δείχνει να ξαναβρίσκει τη δύναμη να επαναφέρει τη ζωή της στους κανονικούς ρυθμούς.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) παρουσιάζεται "έτοιμη να επιστρέψει στη δουλειά".

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η 49χρονη ηθοποιός ολοκλήρωσε τη θεραπεία της στην κλινική αποτοξίνωσης όπου είχε εισαχθεί μετά την κατάρρευσή της τον Ιανουάριο και επέστρεψε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, έχοντας κάνει και σύντομες διακοπούλες στην Καραϊβική.

Τώρα πια, σύμφωνα με το RadarOnline, η Μουρ νιώθει έτοιμη να αφήσει πίσω τις κακές στιγμές και να επιστρέψει στις ταινίες της…

"Η Ντέμι ανυπομονεί να γυρίσει στη δουλειά", μεταφέρουν πηγές του δικτύου τονίζοντας ότι με την υγεία της σαφώς βελτιωμένη, το μόνο που τη νοιάζει τώρα είναι τα επαγγελματικά της.

Έχοντας χάσει έναν ρόλο στην ταινία για τη ζωή της πορνοστάρ Λίντα Λόβλεϊς (Linda Lovelace) –τον οποίο παρεμπιπτόντως πήρε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker), η Ντέμι Μουρ θέλει να καλύψει τον χαμένο χρόνο και έχει βάλει "πρόσω ολοταχώς".

Στο μεταξύ, ο πρώην σύζυγός της, Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher), του οποίου η χοντρή κουτσουκέλα έστειλε "αδιάβαστη" την Ντέμι, φαίνεται να έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα στη ζωή του, κάνοντας διαρκώς εμφανίσεις με τη νέα του αγαπημένη Λορέιν Σαφάρια (Lorene Scafaria).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα