Εργένης ξανά ο Ντέιβιντ Αρκέτ

07.03.2012
Ο γνωστός ηθοποιός χώρισε από την τελευταία του αγαπημένη και τα νέα είναι διασταυρωμένα.

Ο Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette) και η Κριστίνα ΜακΛάρτι (Christina Mclarty) δεν είναι πια ζευγάρι και την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

"Δυστυχώς είμαι εργένης ξανά. Μια σχέση εξ αποστάσεως αποδείχτηκε υπερβολικά δύσκολη", τιτίβισε ο 40χρονος Αρκέτ ο οποίος είχε συνδεθεί με την ΜακΛάρτι μετά το διαζύγιό του από την Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox).

Τα νέα έρχονται λίγο καιρό αφού η 47χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο πρώην σύζυγός της την ενθάρρυνε να αρχίσει να βγαίνει ξανά ραντεβού, αντίθετα με τη δική της διάθεση που την ωθούσε να μένει συνέχεια μέσα στο σπίτι.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Οκτώβριο του 2010 ύστερα από 11 χρόνια γάμου, αλλά η σχέση τους παρέμεινε ιδιαίτερα φιλική, κυρίως για χάρη της κόρης τους, της 7χρονης Κόκο (Coco). Μάλιστα, η Κοξ είχε παραδεχτεί ότι ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη για τη νέα σχέση του Αρκέτ.

Κατά τα άλλα, πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν την Κόρτνεϊ Κόξ να μην διανύει και την καλύτερη περίοδο στη ζωή της, καθώς από το πλάι της βλέπει να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο η εδώ και χρόνια κολλητή της, Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston).

Φαίνεται ότι η Τζεν δεν βρίσκει πια χρόνο για τη φίλη της, έχοντας εστιάσει όλη της την προσοχή στον αγαπημένο της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα