Ντρου Μπάριμορ: γάμος εδώ και τώρα...

07.03.2012
Δεν κρατιέται να ντυθεί νυφούλα, φαίνεται, η διάσημη ηθοποιός και έχει βάλει "πρόσω ολοταχώς" για να προλάβει τα πάντα.


Η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Γουίλ Κόπελμαν (Will Kopelman) τον Ιανουάριο, χωρίς να γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα σχέδια για τον γάμο.

Φαίνεται όμως ότι όλα άλλαξαν από τη στιγμή που η 37χρονη ηθοποιός εθεάθη με κάτι που έμοιαζε με υπέρηχο, έξω από το ιατρείο του γυναικολόγου της τον περασμένο μήνα.

"Η Ντρου είναι τρισευτυχισμένη για το μωρό, αλλά θέλει να γίνει σύζυγος πριν το φέρει στον κόσμο", μεταφέρουν πηγές του περιοδικού "Star", εξηγώντας ως έναν βαθμό τη βιασύνη που λέγεται ότι έπιασε την Μπάριμορ ώστε να ετοιμάσει τα πάντα μια ώρα αρχύτερα και να γίνει ο γάμος… τώρα!

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή ως παιδί θαύμα από τον ρόλο της στην ιστορική ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ (Stieven Spielberg) "ΕΤ ο εξωγήινος" (Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) έχει ακόμη δύο γάμους στο ενεργητικό της, οι οποίοι κράτησαν μερικούς μήνες ο καθένας.

Αυτή τη φορά, η Ντρου τα θέλει όλα τέλεια, μόνο που βιάζεται και πρέπει να τα καταφέρει όλα όπως ακριβώς τα έχει ονειρευτεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Θέλει να πάει πρώτα στην εκκλησία και μετά στο μαιευτήριο. Διόλου παράξενο…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα